Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modliszka 70s

Kocham tego gościa!

Polecane posty

jakby przeciętny kowalski wyskoczył z takim buszem na głowie to na bank bys go wyśmiała:D

Gość Modliszka 70s
Mylisz się! Wplotłabym swoje dłonie w jego włosy i się oddała. Tak po prostu. :D Dość już mam metrociotexów :D

dodam ze faceci sugeruja sie opinia kobiet i tak wygladaja : ) jak i samotnie tak i juz w zwiazku

ja mam podobną długość:) wszedzie tylko łyse pizdy na glowach, albo pedały z pudrem na krzywym ryju i żel na włosach :O prawdziwy facet ma długie włosy i męski zarost, brudkę :classic_cool: a nie łyse cioty jak po chemioteriapi :O

Modliszka jesteś obrzydliwa, że srasz we własne gniazdo. Jeśli ci nie pasuje, to wyjedź z Polski i zniszcz polski dowód osobisty. jakby Polacy mieli taki wygląd, to zaraz cała masa innych Poleczek twierdziłaby, że sa obleśni. Wy Polaków nielubicie nie za wygląd, tylko za to, że są Polakami. W Polsce jest cała różnorodność facetów i jest masa bardzo zadbanych. Tylko wy widzicie jedynie tych śmierdzących roboli. Bo to jedyny moment kiedy opuszczacie zadarty nos i spoglądacie poza jego czubek, żeby zobaczyć co śmierdzi. Jak patrzę na Polki, jak sa poubierane, to mi się słabo robi. Głęboka wieś i zero gustu. A gdybyście o siebie zadbały, to wiele z was mogłoby być atrakcyjnymi. Z resztą w firmach sa ładne, zadbane dziewczyny i przystojni, zadbani faceci.

kinky reggae ja mam podobną długość wszedzie tylko łyse pi**y na glowach, albo pedały z pudrem na krzywym ryju i żel na włosach prawdziwy facet ma długie włosy i męski zarost, brudkę a nie łyse cioty jak po chemioteriapi Kinky, prawdziwy mężczyzna wygląda jak chce i ma w dupie opinię kobiet. Mężczyzna jest wolny w przeciwieństwie do tępej kobiety i robi co chce. baby stroją się dla innych, głównie dla bab i bardzo się przejmują tym co powiedzą o nich inne. Często nie mogą przez to zrobić tego na co mają ochotę, w obawie, że zostaną negatywnie odebrane przez otoczenie. Fenemenem jest to, że to nie przeszkadza im się puszczać i mieć w otoczeniu opinię tej najgorszej? :O

każdy wygląda jak chce, ale kobiety mają tendencje wieksza od nas do uleganiu sugestiom głupich koleżanek, modzie z tv. Faceci mają zaebyscie z górki :P

Gość Modliszka 70s
Zgadzam się z wami, media piorą facetom mózdzki :D Wychodząc z domu widze tylko tzw koguciki :D

Gość seksowna polka
Dżim już dawno nie żyje... jesteś nekrofilką? ;)

Gość lyse glace w odwrocie
juz sie troche znudzily. Idzie taki miesniak ulica, lysa glowa do tego brzuch i co w tym pieknego pytam? Ja tam lubie u chlopakow dluzsze wlosy oczywiscie jak sa ladne i schludnie utrzymane, zawsze mi sie podobaly takie typy szczegolnie takie jak 1: 1: http://www.youtube.com/watch?v=7F6SWKGU_tQ 2: http://www.youtube.com/watch?v=UnJ1KcTfWhY

Gość seksowna polka
z resztą on nie ma brody, chyba że masz na mysli tego drugiego heh przystojniacha

byłem łysy na tamtym zdjęciu, ale to stara fotka była :P maniury lecą na chłopaków w długich włosach :classic_cool: jeszcze sobie gitare kupie i będe śmigał po parkach udając że szukam natchnienia. Same podchodzą i zagaduja :D

Gość Modliszka 70s
tak tego z gitarą, jest piękny!