Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzyszaMyszaaa

DZIWNE "COŚ" W ŁAZIENCE

Polecane posty

Gość SzyszaMyszaaa

Witam. Wczoraj wprowadziliśmy się do nowego mieszkania. Tzn. mieszkanie nie jest nowe, wynajmujemy je od pewnego faceta. Czyszcząc łazienkę zauważyłam, że w kabinie prysznicowej, na kafelkach jest coś dziwnego. To taka pomarańczowo-różowa maź (?) przypominająca trochę konsystencją kisiel. Jest w rogach, na fugach, na kafelkach... Wyszorowałam to wczoraj z trudem nawet trochę zostało, ale dziś znów jest tego cholerstwa pełno. Co to może być i w jaki sposób to usunąć??

Gość Żożoba
no kisiel jak w pogromcach duchów 2, nie ma co..

Gość SzyszaMyszaaa
ale ja pytam jak to usunąć... Nie wiem czy to jakiś grzyb czy coś, ale dosyć podejrzanie to wygląda...

Z tego co mówisz to chyba jakiś rodzaj grzyba. Nie bardzo umiem to sobie wyobrazić, ale biorąc pod uwagę jak szybko "odrosło" i gdzie rośnie...no cóż. Chociaż przyznam, że w życiu nie widziałam czegoś takiego. Mogłabyś zrobić temu fotkę i pokazać?

Gość ___anka
to grzyb, kup w sklepie płyn na pleśń, spryskaj porządnie, zostaw na jakiś czas - zgodnie z tym co piszą na opakowaniu jeżeli masz w domu chlorowy wybielacz, to możesz też doraźnie tym polać, zanim kupisz coś specjalnie do tego - grzyb tak szybko nie odrośnie no i cięzko się tego pozbyć, jak się raz zadomowi - trzeba regularnie czyścić specjalnym środkiem, może trzeba będzie nawet wymienić fugi i silikonowe połączenia w każdym razie polewaj dokładnie i nie omiń nawet kawałeczka i pamiętaj o różnych szparach i zakamarkach

Gość ___anka
ektoplazma hahahaha bardzo dobre

Gość SzyszaMyszaaa
sprobuje zrobic zdjecie, choc nie wiem co wyjdzie. Niestety z kafelek przed chwilą zmyłam, ale zostało na fugach. Za chwilę wstawię zdjęcie

kinky...czy w tym filmie przerobili "ektoplazmę" na "elektroplazmę"? :D

Gość ___anka
moje też hahahaha

Gość o ludzeeeee
kiedy będzie to zdjęcie, bo chcę zobaczyć ten upław i iść spać 💤

Gość o kutwaaaa
to wygląda jak keczup albo krew :O Może to duch jakiejś osoby, której krew się tam pojawia :O

Gość O_o ja pierdzielę.....
a ja myślałam że to sie glutoplazma nazywało...