Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safdsagadsgsa

dlaczego nie lubicie Żydów i od kiedy? chyba że lubicie...

Polecane posty

Gość bimbimbambom
a czemu ty -Bimbałek- wtryniasz sie wszedzie tam gdzie temat patryjotyzmu i miłosci do ojczyzny zawiśnie w powietrzu. Już nie badź taki patryjota bo zgorzkniejesz i sie zesrasz, a współczuć ci nikt przez to nie będzie- ani polak, ani Żyd. Wszyscy mamy cie w dupie.

bimbimbambom a czemu ty -Bimbałek- wtryniasz sie wszedzie tam gdzie temat patryjotyzmu i miłosci do ojczyzny zawiśnie w powietrzu. Już nie badź taki patryjota bo zgorzkniejesz i sie zesrasz, a współczuć ci nikt przez to nie będzie- ani polak, ani Żyd. Wszyscy mamy cie w dupie. NIe potrzebuję twojego poklasku. jestem patriotą dla miejsca gdzie urodzili się moi roszice dziadkowie i ja. To jest moja ojczyzna i będę się tam wtryniał. To jest problem dzisiejszej młodzieży, że nie rozumieją patriotyzmu i nikt was w szkole tego nie uczy. Patriotyzm to wolność i suwerenność. Myślisz, że za co ginęły miliony ludzi przez pokolenia? Ty po prostu tego nie rozumiesz, bo nikt cię tak nie wychował i nie wytłumaczył.

Przy okazji, USA to kiepski przykład. Nie mają jednolitego prawa i jednocześnie mają najbardziej niestabilną sytuację ekonomiczną na świecie. Socjolodzy nazwali ich patriotyzm "religią cywilną" - podobnie jak w Polsce, tam miłość do narodu zastępuje religię, a funkcje religii w niestabilnych czasach wszyscy znamy.

musze przeprosic ,odczytałam tekst bardziej w nacjonalistyczną strone(EMOCJE) . PRZEPRASZAM , ZGADZAM SIĘ Z TOBA .

Bimbałek - poruszyłeś ciekawą kwestię. Miłości do narodu trzeba się nauczyć. Ktoś kto jest takim obywatelem świata ciężko będzie miał problem w wykształceniem w sobie przywiązania, a co dopiero miłości, do jednego miejsca. To nie jest niczyja wina i nie jest to też nic złego, więc nie widzę powodu, żeby tacy ludzie nie zasługiwali na szacunek.

Fawila Przy okazji, USA to kiepski przykład. Nie mają jednolitego prawa i jednocześnie mają najbardziej niestabilną sytuację ekonomiczną na świecie. Socjolodzy nazwali ich patriotyzm "religią cywilną" A wiesz, że to żydzi zdestabilizowali i doprowadzili na skraj bankructwa USA? NIe wiesz tego, bo się tym nie interesowałaś. Źrodłem tych informacji są sami żydzi, więc nie możesz ich podejrzewać o plotki i antysemityzm. Dodam, że są to nie byle jacy żydzi. A teraz idę spać, dobranoc.

Oj nie tylko Żydzi, a co do interesowania się, błagam nie karz mi teraz, kiedy mam wakacje, powtarzać materiału z socjologii z zeszłego roku. Miejże człowiecze litość nad biednym studentem.

Gość bimbimbambom
-Bimbałek- Wszyscy mamy cie w dupie. Zrozum to wreszcie ty stary pawianie, a kafeteria to portal dla kobiet, a nie starych pedałów, z polskim obywatelstwem.

Gość bimbimbambom
Dobranoc i nie wracaj ty moherowa cioto z zasiłkiem z pośredniaka.

-Bimbałek- Po pierwsze jestem mężczyzną. Po drugie wyraźnie napisałem, że są środowiska Żydowskie, które na antysemityzmie robią interes, używają go do realizacji swoich partykularnych interesów. Ja to wiem a film chętnie obejrzę. Tak na świecie występuje także antypolonizm, antyamerykanizm, wiem, że w Azji nie lubią Chińczyków i pewnie więcej jest takich nielubień i nienawiści. Unikam jednak tej generalizacji - Żydzi, bo to jedynie zaciemnia sprawę. Poza tym bywają Żydzi, którzy chcą odsłaniać metody manipulacji, jak na przykład Norman Finkelstein. Zapewne nie ma ich zbyt wielu, bo to niewdzięczna robota. cześć

Jak się na czymś można nachapać to się tego używa i proszę sobie wyobrazić, że wszędzie to tak działa. Ile razy Polacy ściągali kasę na "rasizm", bo ktoś im powiedział, ze polska kiełbasa śmierdzi....

Bimbałek trochę obsesyjnie traktujesz problem. Naprawdę Żydzi nie są odpowiedzialni za całe zło tego świata. Na wschód od nas jest taka Rosja, która ma sporo na sumieniu. Ja wciąż mam w głowie liczne nazwiska polskich Żydów, patriotów.

mnie to razi , nie ten typ ,nie za wszelka cene . szczerze do bólu . nie potrafie wciskac gówna.zrezygnowałam z pracy ,bo nie umiałam wciskac czegos ,czego sama bym nie kuopiła

Gość w gore bo wazne
up

Gość nieAntysemita
Z tego samego powodu z jakiego nie lubię cyganów i z tego samego powodu dlaczego Brytyjczycy nie lubią Polaków ...

Gość bzdura kolejna
cyt. "Zwróć uwagę, że największymi wrogami narodów byli komuniści w Sowietach" Największymi wrogami NARODÓW są POyebańce z Uni Jewropejskiej!!! A żydów nie lubię od kiedy niemal codziennie czytam jacy to oni nie sa pokrzywdzeni. Jakby innych narodów na świecie nie było, tylko zydy! 😡

Gość kobita jak ta lala
a u ruskich to kto rzadzi i rzadzil dlugie lata? zydokomuna!

Gość sskorpionica
Wręcz uwielbiam Żydów, kocham ich i chciałabym im oddać nasze kamienice i w ogóle cały nasz kraj za darmo, bo pewnie mają dowody że im sie to należy.

Gość theSA
KAZDY czlowiek - KAZDA rasa = ROWNY ! ! ! - wszyscy jestesmy tacy sami. Polak sra,Murzyn sra a Zyd tez bedzie,zatem prosze NIE zadawac tego typu debilno-rasistowskich pytan na jakich kolwiek forach. peace out.

Gdyby nie było Żydów, to takie durnie, jak te wszystkie wielbiciele Rydzyka, Jarka, różnej maści ksenofobi wymyśliliby kogoś, kto jest winien WSZELKIEMU ZŁU NA ŚWIECIE, własnej ich głupocie i nieudacznikowstwu, kretyństwu- a tak, winni Żydzi, winien Tusk, winni Murzyni, cykliści i żurnaliści, idźcie wy wszyscy na hir, dupy wołowe z Wszechpotężnej Loży Międzynarodowych Dup!!!

Gość gckujhjhjhjh
nigdy nie miałam nic do nich...ale ostatnio zauwazyłam,ze Zydzi nie lubia zwierzat,gardza nimi,nie szanuja....a to sprawia,ze ja przestaje automatycznie szanowac ich...przykre ale to oni zaczeli,moze faktycznie uwazaja sie lepsza rase?noo...jak ten zydek co kradl,tepak wsiowy taki ...brawo!!!!!

Gość gckujhjhjhjh
taki Polanski, niby widział zło a niczego sie nie nauczył,kupil wywloce swojej zezowatej futro na rocznice slubu,to czy on ma serce?! a tyle....szkoda....ale karma ich pokreci :)