Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frania mania

Wkurwi*jąca kolezanka:/

Polecane posty

Gość Frania mania

Masssssakra jakaś;/ moja kumpela lata za takim gościem i powiedziałam że wyjdziemy na spacer wieczorem ale zadzwonił mój facet z propozycją spotkania sie(musielismy sobie wyjaśnic pewne zajscie) wiec zgodziłam sie i powiedziałam koleżance ze nie moge isc bo chłopak chciał pogadać....NOooooo i zaczeła sie jazda;/ zostałam zjechana przez to że ja swojego chłopaka miałam na codzien a ona by też chciała sie z spotkać z tym gosciem i dlatego posiedzimy na ławce i poczekamy moze podejdzie zagada....chora sytuacja po prostu szok nie wiem czy to ja rzeczywiscie zawiniłam czy ona sie uważa za nie wiadomo kogo;/

Gość kontro wersy jna
obie jestescie siebie warte ty bo powiedzialas ze z nia wyjdziesz a potem lecisz jak piesek na zawolanie faceta a ona ze strzela focha za cos takiego

Gość Frania mania
No rzeczywiście.... Nie na zawołanie akurat dzien wczesniej mielismy małe spięcie i chcielismy to sobie wyjaśnić... a ja nie jestem jej własnosciąc i tez mam swoje zycia i zajęcia....

nie, jesteś własnością swojego chłopaka - nie ma takiego zajęcia, od którego nie byłby w stanie Ciebie odciągnąć ;)

Gość Frania mania
Dobra kurde nie gadamy tu o moim chłopaku....

Gość akukarahaaaha
nie lubie takich laś jak ty autorko... nie możecie isc w trójke? a moze boisz sie że twój men na nią poleci ? :D :D to nie jest tłumaczenie że mieliscie spiecie...moglas sie spotkac z nią a pozniej rozstac i spotkac z nim. ale z ciebie pusta ............ ehhh szkoda słwo

Jak to jest, że dla faceta najważniejszy jest kumpel, a jak dziewczyna ma faceta, to leci na każde jego zawołanie... Nie rozumiem takich dziewczyn...

koleżanka miła prawo się na Ciebie wkurzyć, w końcu jej obiecałaś, a z facetem możesz się spotkać później/następnego dnia. kobiety często popełniają takie błędy - stawiają chłopaka przed wszystkim. czy Twój partner kiedykolwiek odwołał spotkanie z kolegą, bo chciałaś się z nim spotkać?

Gość Frania mania
Mówiłam jej zeby szłam że powiem mu że spotkamy sie za godzine no ale oczywiscie juz był foch...;/

Gość Frania mania
Tak odwołał... Ale może zacznijmy od tego że jak ja jej potrzebowałam a ona była ze swoim chłopakiem umówiona to miała to gdzieś zostawiała mnie i leciała wiec dlaczego ja mam być teraz wobec niej w porządku;/

Gość 5yh324y752
Koleżankę masz na całe życie, a chłopak to tylko mikrobolec :D Zastanów się co robisz :D

Gość ddddddddddddddd
jesteś przecież własnością swojego chłopaka... co tam uczucia jakieś głupiej koleżaneczki :o Swoją drogą jak są SPIĘCIA to facetowi ma zależeć... a widzę honoru w tobie nie ma! bo lecisz do niego jak suka do pieska :o

Gość Frania mania
Ale znam ją... Ona dla swojeogo faceta dałaby sie pociąć a on i tak ma inne i tak;/ Pamietam jak była ulewa i nie miałam jak do domu wrócić i stałam pod jakimś domem zadzwoniłam do niej zeby podeszła po mnie bo i tak miała isc do mnie powiedziała że ok juz ide tylko z chłopakiem pogadam;/ a ja od niej oczekiwałam jedynie 5 min;/ na dojscie do domu...

Gość Frania mania
A i tak musiałam jednak sama wracać.... Jak doszłam do domu cała mokra to dopiero sie zjawiła u mnie

po kiego grzyba się zadajesz z ludźmi, którzy Cię wkurwiają? czyżbyś już swoim charakterem odstraszyła wszystkich i teraz kurczowo trzymasz się tych wkurwiających?

Gość jiewpahbofhea
jezeli najpierw obiecalas kolezance ze znia wyjdziesz to powinnas wyjsc a nie , chlopak zadzwonil to trzeba odrazu leciec zeby sie pogodzic , nie nawidze czegos takiego ze masakra, wystawianie kogos do wiatru i olewanie , przeciez chlopak mogl poczekac godzine czy 2 bo bylas wkoncu umowiona z kims innym

Gość Rosemoon
Wcale jej się nie dziwie. Skoro byłyście umówione trzeba było powiedzieć swojemu facetowi, że masz inne plany. Może ona też chciała zrobić coś innego, ale zaplanowała spotkanie z Tobą, a Ty nagle dzwonisz, że nie wychodzisz z chłopakiem i wystawiłaś ją do wiatru. Wcale ona nie jest wkur**** tylko Ty. Ciekawie czy jakby Ciebie olewała jakbyś się czuła. I pamiętaj z chłopakiem możesz się rozejść, a prawdziwą przyjaciółkę o ile będziesz dbać o waszą przyjaźń jest na całe życie.