Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zona

maz czy nie maz?

Polecane posty

Gość taka jedna zona

Wiem, powiecie, ze jestem dziw.ka i glupia laska, ale trudno. Kto bedzie chcial zrozumiec problem, zrozumie i pomoze, reszta bedzie besztac. Jestem po slubie prawie 4 lata. Ale od poczatku wiedziałam, ze to malzenstwo nie bedzie tak szczesliwe jak np mojej siostry. Kochalam chlopaka, z ktorym sie zwiazalam, ale mial on wiele wad. Myslalam, ze sie do nich przyzwyczaje, ze moze cos sie zmieni, moze ja bede na nie inaczej patrzyla po slubie. I zmienilo sie - na gorsze. Powiedzialam to wyczekiwane "tak" przed oltarzem... Teraz ciagle klotnie, awantury, wymiana zdan. On jest rozpieszczonym narcyzem, ktory mysli tylko o sobie. Wstydze sie z nim wychodzic, bo narobi obciachu... Bo najwazniejszy jest on. Nawet gdy przychodza do nas goscie on musi dostac wszystko pierwszy, on musi pierwszy zasiasc do stolu - bo on jest najwazniejszy... Myslalam, ze dziecko wszystko zmieni... Jak bardzo sie pomylilam... I tak naprawde mojego polrocznego synka wychowuje sama. On jest weekendowym tatusiem. Moze i ma taka prace, ale moim zdaniem specjalnie wraca pozniej do domu... W necie poznalam faceta. Bedac w ciazy siedzialam w domu - ciaza byla zagrozona. W sumie caly dzien sama - przeprowadzilismy sie do innego miasta, wiec prawie nikogo nie znalam i nie mialam mozliwosci poznania. Net byl ucieczka. Poznalam tam Faceta. Klikalismy dosc dlugo, w koncu do mnie przyjechal. Niewinna kawa, ciasto nie zapowiadaly tego, co sie wkrotce mialo wydarzyc... Gdy urodzilam, zaczelismy sie coraz czesciej spotykac. Razem na spacery, kawy... I... zakochalam sie... I tak naprawde, takiego uczucia nigdy wczesniej nie poznalam, nawet przy moim mezu... W koncu dla kogos to ja bylam wazna. Niesamowite uczucie. Moj zapomnial o moich urodzinach, tamten kupil mi prezent... Moj nie pamietal o walentynkach, rocznicy poznania sie, tamten na walentynki wyslal smsa :) Moj zapomnial o imieninach (mimo, ze mam dzien po nim) ten kupil cudowna bielizne :) Po prostu poczulam sie wyjatkowa... A teraz nie wiem, co robic... To jakis koszmar :(

Gość takmalami
PROWO

Gość taka jedna zona
niech bedzie ze prowo... ja mam problem, Ty sie tym bawisz, Twoja sprawa

Gość takmalami
PROWO!!

Gość rozwiedz sie i po problemie
ale z tym nowym cudownym juzmoze nie byc tak pieknie :D

Gość ImmoRtal05
Skoro nie jesteś szczęśliwa z mężem, to po co to dalej ciągnąć? Tobie chyba też od życia coś się należy. Wolisz zmarnować swe całe życie u boku męża, czy w końcu poczuć się jak kobieta, mieć w kimś oparcie i być szczęśliwa? Sama odpowiedz sobie na to pytanie.

Gość onae1984
twoj maz sie nigdy nie zmieni, nigdy nie da ci uczucia ktorego potrzebujesz i bedac w alzenstwie zawsdze bedziesz w nim sama, drugi daje ci wszytsko czego kobieta potrzebuje, jesli jestes pewna ze kochasz tamtego faceta a on ciebie to wybor jest oczywisty

jak niewiele wystarczy , aby kobieta doznała uczucia , jakiego jeszcze nigdy nie doznała......wystarczy "cudowna bielizna i sms na walentynki" od nowego typa....:P

Każdy na początku jest cudowny, wspaniałomyślny, gotów na rzęsach chodzić i nie ma gwarancji że nie zmieni się w kolejne niezainteresowane widmo. Bądź optymistką, bądź kochana, ciesz się uczuciem ale niech to nie znaczy że zmienisz się w bezmyślną, oderwaną od rzeczywistości osobę która zbudzi się kolejny raz z ręką w nocniku. "Niesamowite uczucie." Dla niego wszystko poświęcisz nawet instynkt samozachowawczy? A zresztą! Może i wy kobiety nie umiecie inaczej?