Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ICEMANR22

Przepraszam że pytam,ale...

Polecane posty

Trudno mówić o forum erotycznym, na którym są takie osobistości jak deka i black. No mnie się w każdym razie deka z erotyzmem nie kojarzy a raczej ze szpitalem psychiatrycznym.

[zgłoś do usunięcia] mała_ironia Buhaha aż tak to nie po co robić sobie apetyt na coś czego nie będzie a czemu nie bedzie?:classic_cool:

Epona złapało mnie choróbsko. Zarządzam kilkudniowa izolację od świata. Tylko ja, kołdra i pilot od telewizora.

mała_ironia Epona złapało mnie choróbsko. Zarządzam kilkudniowa izolację od świata. Tylko ja, kołdra i pilot od telewizora znajdz coś bardziej porecznego na baterię niz pilot :classic_cool:

Za to ice erotoman gawędziarz nakręcił się jak mało który. Tekst typu nabija ją i odlatują, rozpiertala me słabe serduszko:O

mala ironia, u mnie działa wyobrażnia, a że nie do końca umiem to przelać na język pisany to już inna sprawa.

Iceman, przestań czytać opowiadania erotyczne. :D:D:D Ja strzelałam z paltza pod takie gówna dziewicą będąc. :D No i zgadzam się z Ironią. Kondycja mego serduszka tez uległa pogorszeniu. :D Dzięki :D

No tak. wiedziałem że wcześniej czy póżniej stali bywalcy się pojawią. Uciekam. Nic tu po mnie. Do zobaczenia.

Z.K. to Zdzichu Kajdanowicz. Przeczytaj temat od początku to może zrozumiesz, o co mi chodziło gdy go zakładałem.