Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maminaa

polowa 4 miesiaca ciazy i braucha nie widac

Polecane posty

coś nie tak???kiedy u was sie uwydatnił brzuszek?? mam powod do zmartwien??

Gość a jak wygladałaś przed ciążą?
Jeśli nie byłaś bardzo szczupła, to będzie widać pod koniec 4 miesiąca albo później.

ale czemu mam sie cieszyc , że nie widać brzuszka? ja sie ciesze i chce sie "chwalić" moją kochaną dzidzią:)

Gość brzuchowa
u mnie brzuszek pokazał sie dopiero pod koniec 5 miesiaca. do tej pory brzuszek mialam tylko lekko wzdety. do samego konca ciazy mialam bardzo maly brzuch. a jestem niska osoba mam 160 cm. dzidza urodzila sie z wagą 3700, wiec wielkosc brzucha nie powinna ciebie martwic:) pozdrawiam

u mnie brzuszek było widać dopiero pod koniec 6 miesiąca! Nie ma powodów do zzmartwień, każda kobieta jest inna :)

Gość leikta mka
ja jestem w 7 miesiacu i dopiero teraz zaczal mi rosnac , przytylam 3 kg . takze spokojnie ciesz sie :)

ja jestem bardzo szczupła i brzuszek już po pierwszym miesiącu było widać. Dziwiło mnie to, ponieważ nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży. Moja szwagierka natomiast jest 15 kg grubsza i jeszcze jej brzuszka nie widać. Dodam, że obydwie jesteśmy teraz wchodzimy w 4 miesiąc

Brzuch to bardzo indywidualna sparwa. Ja się martwiłam że mam duży i pytałam położną. Ona mi tylko odpowiedziała że wygląda normalnie i żeby się nie porównywać do koleżanek bo każda inaczej będzie wyglądać. Dodam że brzuch było mi widać już w 10 tc.

Gość spokojnie droga autorko
mi brzuch zaczał rosnąc dopiero w 7 miesiacu:)

Gość 40 tc
Spokojnie, u mnie do 6 miesiąca brzuszek był w zasadzie tylko lekko zwiększony (jakbym się zdrowo objadła), w 7mym miesiącu to już była piłeczka do siatkówki (wtedy najbardziej mi urósł), w 8mym do koszykówki, a teraz w 9tym to piłka lekarska:-D Zawsze byłam szczupła i wysportowana, i nawet teraz brzuch wygląda jak doklejony do mnie, bo reszta pozostała chuda:-D