Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hhhhyyyyyyyhhh

ovb allfinanz

Polecane posty

Go艣膰 hhhhyyyyyyyhhh

chciala bym dowiedziec sie czegos wiecej na temat pracy tam jako doradca finansowy. bylam juz na dwoch kursach ale nadal mam w膮tpliwo艣ci... bylo cos gadane na temat wyplat, ze przez pierwsze 3 miesi膮ce Nie Ma wyplaty tylko dopiero po 3 miesi膮cach... prosze o opinie i porade bo nie wiem czy warto probowa膰..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hhhhyyyyyyyhhh
odnawiam temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chcesz
wlasciwie wiedziec? Ja tam chwile pracowalam, wlasciwie nadal jestem pracownikiem ale nie pisze juz umow dluugo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhyyyyyyyhhh
jak jest z kas膮, bo na szkleniu nam powiedzieli ze przez 3 miesi膮ce nie dostaje sie kasy//...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chcesz
aby dostac kase trzeba zdac egzamin knf a zeby Cie do niego dopuscili musisz wypracowac 200jednostek. forumprawne.org/ubezpieczenia/140338-zadanie-zwrotu-prowizji-1-5-roku-po-zerwaniu-umowy.html polecam ten link, komentarz zbedny. Kasy tam nie zarobisz spokojnie ale fakt ta firma daje niezla lekcje zycia:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhyyyyyyyhhh
ahaaa to o tym nie wspomnieli.... a ty jak wspominasz t膮 prac臋?? na szkoleniu bylo wszystko pi臋knie 艂adnie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chcesz
mozesz stac sie kierownikiem nie majac pojecia o rynku, ekonomii itp. Szkolenia to pic na wode. Chodzi o to, ze spisujesz na poczatku rodzine i przyjaciol namawiasz na fundusze a na szkoleniu nie mowia jakie jest ryzyko straty i na tym jada. Jest na PRACY watek o ovb ale tam siedza sami pracownicy i wciskaja kit. Jakies pyt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhyyyyyyyhhh
no w艂a艣nie, najbardziej mnie 艣mieszy wciskanie ubezpieczen na zycie ludziom zarabiaj膮cym najni偶sz膮 krajow膮 i maj膮cym na utrzymaniu ca艂膮 rodzin臋.. bo co to 200 z艂 na miesi膮c jak ktos zarabia 1500 zalozmy i za to utrzymuje 4 osobow膮 rodzin臋.. 艣miech na sali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chcesz
Mo偶e w skr贸cie przydatne wiadomo艣ci. -kasa za ofe- wyp艂acana jest 4 RAZY W ROKU wi臋c je艣li to ma by膰 Twoje jedyne 藕r贸d艂o dochodu to mo偶esz si臋 przeliczu膰, -panuje tam zasada 偶e lepiej m贸wi膰 mniej ni偶 wi臋cej albo odwraca膰 kota ogonem gdy padnie pytanie-zar贸wno w stosunku do klient贸w jak i 艣wiezak贸w , wi臋c nawet je艣li masz jakie艣 obiekcje nie dowiesz si臋 niczego konkretnego, -szkolenia to zwyk艂e pranie m贸zgu! Mydl膮 ludziom oczy ciasteczkami, kaw膮 i tekstami: Ludzie pracuj膮cy na etacie s膮 偶a艂o艣ni, nale偶y im wsp贸艂czu膰 bo sta艂a pensja to przywilej ludzi T臉PYCH(!!!). Ci膮gle powielane s膮 teksty o luksusie, sportowych samochodach, zagranicznych wycieczkach... nawet w systemie gdy si臋 logujesz s膮 linki do strony rolexa, sportowych samochod贸w i wielu innych "presti偶owych" gad偶et贸w kt贸re zdob臋dziesz za po艣rednictwem ovb :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhyyyyyyyhhh
dokladnie tak bylo, wszystko pi臋knie 艂adnie. na pierwszym sotkaniu bylo 40 osob na drugim juz 30 ... mysle ze nie mogla bym wciskac ludziom czegos czego nie potrzebuj膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chcesz
ja osobiscie wole pieniadze wplacac do banku lub skarbonki bo to co sprzedaje ovb to gowno. Niech sie ludzie modla aby chociaz wybrac polowe tego co wplacili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aaaadgjlhy
Mialam 3 pseudo fundusze zalozone przez pana wiosne z ovb placilem przez 4 lata na kazdy kiedy sie okazalo ze pilnie potrzebuje kasy i musze zerwac polisy pan adrian sie na mnie wyla艂 skonczylo sie w sadzie trwalo to prawie rok naszczescie kasa odzyskana a wystaczyla dobra wola tego pseuda fachowca i jeden jego podpis i kasa by byla w ciagu miesiaca ale on by musial oddac czesc kasy ktora za mnie wziol jako doradca a tak minelo 5 lat i sie grubas cieszyl ze on mial kase a ja juz niemam zdrowia. Omijajcie ich szerokim lukiem zwlaszcza tego typa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do艣wiadczona84
Kolejny AmberGold. Pu艂apka socjotechniczna: - Jakie doradztwo - to jest po艣rednictwo w sprzeda偶y. Bezpo艣rednio nie p艂acicie, ale ta zgraja dostaje prowizje od ka偶dej umowy. To jakim cudem ma by膰 to dla Was korzystne? Kupujecie co艣 co mo偶ecie kupi膰 bez po艣rednika. - Przy okazji mo偶ecie wykupi膰 poliso-lokat臋 - i straci膰 maj膮tek, albo - kupi膰 fundusze inwestycyjne - i straci膰 maj膮tek (dla odmiany :) ) Pracuj膮 tam ludzie bez wykszta艂cenia bran偶owego. Egzamin jaki zdaj膮 jest fars膮 - na sali jest jedna osoba, kt贸ra podaje gotowe odpowiedzi. Forma organizacji? MLM - czyli znajomi wci膮gaj膮 znajomych. Czemu tak? Bo ka偶dy z Was wierzy, 偶e znajomy, czy rodzina Was nie oszuka. A Ci co ju偶 tam pracuj膮 jak si臋 prze艂ami膮 (艣wiadomie b膮d藕 nie) do wciskania czego艣 rodzinie i znajomym, to z obcymi p贸jdzie ju偶 艂atwiej. I wisienka na torcie: zapisy mi臋dzy pracownikami a t膮 firm膮, dotycz膮ce prowizji - ale to ju偶 zmartwienie tych dwulicowych ludzi kt贸rzy w tym pracuj膮.

Udost臋pnij ten post

Szanowni Pa艅stwo,

W odpowiedzi na du偶e zainteresowanie nasz膮 firm膮, a tak偶e wiele zapyta艅 i komentarzy pojawiaj膮cych si臋 na forum, mamy przyjemno艣膰 zaprosi膰 Pa艅stwa na Drzwi Otwarte OVB.
Spotkanie 聽odb臋dzie si臋 16.02.2019 r. o godzinie 12:00 w naszym nowym biurze przy ul. Stawki 2 (budynek Intraco, 16 pi臋tro)
w Warszawie.

Chcieliby艣my w ten spos贸b da膰 Pa艅stwu mo偶liwo艣膰 bezpo艣redniego zadania nurtuj膮cych Was pyta艅 z dowolnych dziedzin wi膮偶膮cych si臋 z nasza prac膮, zar贸wno od strony pracownika, jak i klienta.

Podczas spotkania b臋dzie mo偶liwo艣膰 wymiany pogl膮d贸w i do艣wiadcze艅 z ekspertem naszej firmy. Taka konsultacja jest oczywi艣cie bezp艂atna. Ze wzgl臋d贸w organizacyjnych prosimy Pa艅stwa o przesy艂anie swoich zg艂osze艅 mailem na adres centrala@ovb.com.pl.聽

W razie pyta艅 zapraszamy do kontaktu centrala@ovb.com.pl

Pozdrawiamy serdecznie

OVB Allfinanz Polska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwo
Dnia 25.07.2011 o 12:44, Go艣膰 hhhhyyyyyyyhhh napisa艂:

no w艂a艣nie, najbardziej mnie 艣mieszy wciskanie ubezpieczen na zycie ludziom zarabiaj膮cym najni偶sz膮 krajow膮 i maj膮cym na utrzymaniu ca艂膮 rodzin臋.. bo co to 200 z艂 na miesi膮c jak ktos zarabia 1500 zalozmy i za to utrzymuje 4 osobow膮 rodzin臋.. 艣miech na sali

serio ?

Ja dosta艂am podstawowe ubezpieczenie grupowe dla mnie, m臋偶a i c贸rki - 56 z艂 miesi臋cznie

Sama pracuj臋 tylko na p贸艂 etatu wi臋c zarabiam ma艂o, za to jestem du偶o w domu z dzieckiem.

To m膮偶 utrzymuje mieszkanie i nas gdzie gdyby co艣 mu si臋 sta艂o to dostaniemy z corka pieniadze wlasnie dzieki temu ubezpieczeniu

jakies dyrdymaly opowiadasz - zastanow sie co taka rodzina ma nagle zrobic jak cos sie stanie i skad brac pieniadze

a nikt chyba nie jest ubezwlasnowolniony wiec jak nie chce sobie kupic takiego ubezpieczenia to nie kupi, po co zaraz o jakims wciskaniu tu pisac

oj ludzie...wy jestescie okropni... na kazda pomocn膮 dlon naplujecie.

...patrzcie troche do przodu. stac was na buty, ciuchy i imprezy, wo偶enie sie uberami a jak o wlasne zycie i zdrowie chodzi to na ostatnim miejscu pomyslicie a kazdy kto sie zajmuje zabezpieczenuem tego to jest zly, paskudny, wciskacz, kr臋tacz.

zastanowcie sie nad soba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bucho艣

Zgadzam si臋 z kole偶ank膮 powy偶ej .

Uratowali mi dupe.

Udost臋pnij ten post