Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arz

Jak mam to rozumieć?O co chodzi?

Polecane posty

Gość arz

Facet po 40tce, ma pieniądze, a zyje bardzo skromnie.Styl ubierania się pozostawia wiele do zyczenia, auto jeszcze jakoś ciągnie.O co chodzi? Znamy się trochę,nie przyjmuje zadnych prezentów,on też ich nie daje.Znajomość rozwijać i podtrzymywać czy odpuścić?Jest zmienny,raz bardzo uprzejmy,innym razem nerwowy i wulgarny...

Gość kelly familly
czyli niechluj i chytrus i zaburzona osobowosc

Gość arz
Orientuję się dość dobrze co robi w życiu i jak zarabia.Nigdy jednak nie gadamy o pieniądzach.Ma całe mnóstwo planów od wielu lat, ale jak na razie na słowach się kończy.Chcę go dpoingować,ale to takie trudne...Nie mogę wyczuć czy tego on oczekuje ode mnie. Brnąć w to i poznawać go dalej czy zrezygnować?

Gość kelly familly
w jakim sensie zdopingowac

Gość arz
Może tymi planami i całą jego gadaniną chce mi wyłącznie imponować na co go stać?! Takie słowa zamiast czynów. Jestem niezależna,po przejściach,on też.Ma 13-letniego synka i chce inwestować w innych,a nie w niego?

Gość kelly familly
beznadziejny przypadek odpusc sobie

Pewnie to typ, którego rajcuje posiadanie pieniędzy, oby więcej a wydawanie choćby paru zł doprowadza do rozpaczy.

Gość arz
W każdym człowieku tkwi dobro.Wierzę,że w nim również.Sądziłam,że budujemy na początek fundamenty przyjaźni,ale to wszystko nie wygląda najlepiej.Mówi,że nie chce być sam,a z drugiej strony to się cieszy,że mieszka w pojedynkę.Takie sprzeczności.Pragnę pójść dalej,ale on jakoś nie pozwala...

Gość arz
On blokuje moje zapytania. Daisy,być może jest tak jak piszesz.

Gość arz
Dziś obchodzi imieniny,więc wyslę mu jeszcze życzenia,bo rozmawiać może tylko wieczorem i chyba odpuszczę... A były takie miłe początki.

nie nie naprawde daj sobie spokoj,jest mnustwo powodów dla których powinnaś sobie odpuścić.

Gość aha i achhhhh
skoro ma syna, to i żonę też chyba miał. Bez żadnego powodu go nie zostawiła, no chyba że umarła. Ale jeśli są po rozwodzie, to raczej z tego opisu wiadomo dlaczego. :D

Gość bo nie wszyscy się wożą
jak ty :O 🖐️

Gość arz
Małżeństwo rozpadło mu się po 3 latach,różnica charakterów-tak to określił,a ja nie wchodziłam w szczegóły.Od 10 lat "jest wolnym człowiekiem".Ja bardzo odczuwam brak kogoś drugiego,a on tylko czasem...Chyba tego nie pogodzimy...

Gość arz
Chciałam tylko dodać, że za życzenia Jakubowe nie podziękował mi... Na koniec rozmowy spytał czy ja go podrywam? Dobrze mu życzę,a on takie stwierdzenia...

Rękoma i nogami wzbrania się przed tobą a Ty jak nie drzwiami to oknem. Taki jest cudowny a tyś taka bezinteresowna, mało prawdopodobne, wszystko rozbija się o kasę, nie na darmo od tego zaczęłaś.