Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robić test?

6 dni po spodziewanym okresie

Polecane posty

mam i to bardzo duże... bardzo mnie wspiera i zapewnia że w razie czego na pewno damy sobie rade... że będzie się nami opiekował i że na pewno będzie przy nas ...

Gość robić test?
okresu dalej brak...

Gość zmartwionalzego?
leć jutro do apteki po kolejny test... zobaczysz co wyjdzie... daj znać o wyniku:) ja cały czas czekam...

Gość KAROLCIA22
podwyzszona temperatura moze oznaczac jednak ciaze,zrob test za 2 dni

Gość robić test?
chyba poczekam do jutra jeszcze z testem, chciałam tylko poinformować, że okresu brak, ból brzucha dalej...

Gość a ja powiem takkkk
Ból brzucha miałam jak na okres , nawet silniejszy, piersi mnie bolały i wszystko wskazywało że zaraz dostanę @ale dwa dni po spodziewanej miesiączce zrobiłam test i wyszła druga blada kreseczka, byłam u lekarza i powtórnie zrobiłam test - (też blada kreska) jutro idę na USG :) a i jestem po terminie dwa i pół tygodnia :)

Gość robić test?
Czyli już można gratulować?

Gość robić test?
drugi test- taka sama linia, nie jest nawet różowa, prawie blada, ale widoczna, że jest. Też nie robiłam z porannego moczu. Okresu brak. Czekam dalej.

Gość robić test?
w sumie już sama nie wiem co myśleć. Po ilu dniach powtórzyć test? Jak jest z badaniem bety? Czy jakoś tak to się nazywa... czy robią w każdej przychodni? czy robi się prywatnie- mieszkam w miejscu, gdzie nie jestem zapisana do przychodni. Czy mam iść do rejestracji i powiedzieć, że chcę badanie? Po ilu godzinach będą wyniki?

bete hcg robi się raczej prywatnie wymik tego samego dnia zrób i najwyżej jak coś wyjdzie powtórz jutro czy pojutrze i będzie jasne

Gość robić test?
jutro idę na betę. Ból brzucha dalej, brak okresu dalej, do tego dziś doszły zawroty głowy, ale to może związane z pogodą.

Gość robić test?
czyli zostałam na topiku sama.... :(

Gość A ja powiem takkkk
Ja też czekam na Twój wynik z bety :) ja dziś po pracy na USG:)Napisze jutro co i jak :)

Gość robić test?
na betę idę jutro. Okresu brak.

Gość robić test?
nie kusi mnie trzeci test, poczekam na betę. Jeszzce teraz mi sie przypomniało, ze dostałam sukienkę ostatnio od "teściowej", ubrałam ją, ale jakoś mi nie pasowała, mówię do mojego chłopaka, że jakaś ciążowa jest i teraz nie będę jej nosić,a on do mnie z tekstem, już tearz wyglądasz jakbyś była... fajny zbieg okoliczności

Gość Tagjajh
i co tam autorko

Gość robić test?
nie robiłam bety niestety, nie miałam jak, za to kolejne dwa testy- jeden z cieniem kreski, drugi negatywny. Okresu dalej brak, do tego robi mi się słabo, wczoraj mnie mdliło- pomogły miętowe cukierki. Jak zrobię betę dam znać.