Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robić test?

6 dni po spodziewanym okresie

Polecane posty

ale z tego co piszesz, wyszła druga keska tylko bladziudka. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła test innej marki dla pewności :)

Gość robić test?
teraz już jest zupełnie niewidoczna. Po prostu tak jakby się pokazała i znikła. Przypomniało mi się, że jeszcze upiłam się 1,5 piwem i to tak konkretnie, jakieś 2 tygodnie temu (nie zdarzało mi się) i papierosy jakoś gorzej mi smakują (ale czasem tak miałam). Drugi test zrobię jutro.

a co może oznaczać jeżeli zrobiłam test wyszła bardzo jasna kreska ,,ciążowa'' ale za pięć dni dostałam okres... boli mnie brzuch i kręgosłup i mam obolałe piersi... czy nadal mogę być w ciąży?

Gość robić test?
zmartwiona- moja babcia miała okres do 4 miesiąca. Nie plamienie. Po prostu okres. Zrób drugi test po skończonej miesiączce.

zrób jutro rano, może jakiś bardziej czuły, by mieć jasność :) zmartwiona - u nie których kobiet wystepują krwawienia w czasie ciązy, może test się pomylił, a może to poronienie samoistne... W Twoim przypadku poszłabym na bete i zobaczyła czy prawidłowo wzrasta...

Gość robić test?
zmartwiona- niektóre ciąże niestety samoistnie znikają. Niektóre kobiety mają okres. Dużo może być przyczyn.

Gość robić test?
ja zrobię jutro, jeśli dziś nie dostanę okresu. Tylko jaki kupić? Cena ma znaczenie?

ja myślę że cena nie ma znaczenie... ja ostatnio robiłam nordtest kosztował nie całe 10 zł. i właśnie wydaje mi się że wyszedł pozytywny.... już nie wiem co mam o tym myśleć...

Gość robić test?
ja kupiłam też jakiś za 10 zł. Weszłam do apteki nawet nie pytałam o rodzaje, po prostu kobieta dała, za to w rosmannie widziałam i takie po 6 zł i takie po 30.

moze te droższe są bardziej czułe ? Nie mam pojęcia. Ja robiłam bobo test i quick vue. Obydwa w okolicy 10 zł.

mi ostatnio kupował chłopak... mówił ze były też takie za 3 i 5 zł.... w rossmanie nie radziła bym kupować... nie wiem czemu jakoś wydaje mi się ze te w aptece są bardziej zaufane...

Gość robić test?
właśnie czytałam, że jak druga jest chociaż widoczna pod światło- u mnie nie była pod światło to jednak ciąża- masa takich zdarzeń była

Gość robić test?
robiłaś z porannego moczu?

ja się boję żeby to nie było to poronienie... jeżeli chodzi o ciąże to myśle że to dla mnie jeszcze za wcześnie... i wolałabym żeby jej teraz nie było... ale jeżeli wynik był prawidłowy i byłam w ciąży to nie chciałabym poronić...

Gość robić test?
zmartwiona- zrób może test teraz. Co ci szkodzi? a jako okres ci się skończy to idź do lekarza. Który to dzień okresu?

Gość robić test?
normalny czy jakiś mocniejszy albo bardziej skąpy?

Gość robić test?
a objawy ciążowe jakieś masz? większe piersi? zmęczenie? nie wiem co Ci życzyć, żeby test się pomylił- nawet nie wiem czy możliwe to jest czy żeby się nie pomylił i następny był też pozytywny, a okres po prostu sobie jest.

tzn objawów jako takich nie mam... piersi mnie bolą ale tak też mam przed okresem... czasami mam tak że czuje że jestem głodna a jakoś nie chce mi się jeść.. nie wiem czy to ma większe znaczenie... a czego mi życzyć... sama nie wiem... wiem że to nie jest odpowiedni moment na dziecko... ale liczymy się z tym że może być...

Gość robić test?
u mnie jest podobnie... to na pewno nie jest odpowiedni moment, ale jeśli będzie to też nie będzie to koniec świata. Ile masz w ogóle lat? ja 26...

Gość robić test?
to duża różnica miedzy nami, więc u mnie sytuacja trochę inna, w każdym razie radziłabym Ci zrobić test jutro, będziesz wiedziała na czym stoisz. Bo tak to pewnie teraz siedzisz i się martwisz.

Gość robić test?
myślę, że tak

Gość robić test?
najważniejsze, żebyś miała wsparcie w chłopaku