Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olgaa23

Czemu policjanci sa chamscy?

Polecane posty

Bylam raz na przesluchaniu jako swiadek pobicia, kilka razy sie z nimi zetknelam jak placilam mandaty(za wykroczenia drogowe) i kazdy z nich byl chamski, taki prymitywny w zachowaniu i slownictwie.Co ciekawe inne osoby maja podobne spostrzezenia. Skad to sie bierze?Ja zawsze jestem mila, a oni nie i zupelnie bez powodu bo nie jestem zapilaczonym menelem tylko mlodą, wyksztalcona i kulturalna kobietą. Gdzies czytalam, ze tam jest coraz wiekszy odsiew, wiec jaka selekcja powinna byc.

Gość jigsaw
ciągnie swój do swego. a tak poważnie, ja jeszcze nigdy nie spotkałam się z chamstwem ze strony policji. co prawda miałam do czynienia jedynie z drogówką i patrolami na ulicach, ale zawsze tę interakcję miło wspominam. w sumie byłam kiedyś w związku z policjantem i mają swoje humorki i ego na poziomie sufitu, więc może tutaj leży cały problem. mundur to siła, ludziom w nim odpierdala 🖐️

Gość Witamiżegnamzarazem
Różnie to bywa. Czasem znajdzie się dobry glina. Ale wielu prostaków jest w policji, to fakt....

U nas w mieście do policji przyjęli największego ćpuna, który długo nie popracował bo wpadł za narkotyki... poza tym jak widzę naszych mundurowych (nie wszystkich oczywiście są wyjątki..) to się śmiać chce, skąd oni ich borą? Mali, wychudzeni... bidusie.. :(

Gość policjanttt
nie znam chamskich policjantów za wyjątkiem komendantów:)

Gość vbvbvbvbvbv
typowanie zachowanie psów