Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jzhfizsuydgtrfesuyrtuygzsriuy

pomocy sadze ze jestem w ciazy czy ktos ze mna porozmawia

Polecane posty

Gość jzhfizsuydgtrfesuyrtuygzsriuy

jakie sa objawy przy zagniezdzaniu sie zarodka ??

Gość zjeżdżaj stąd ty głupia
dziewucho.......

Gość kadabra
Jak jestes na prawde w ciazy to masz w internecie wiele informacji na ten temat ja powiem Ci tyle pierwszy objaw to swedzenie i nadwrazliwosc piersi juz w pierwszym tygodniu a po dwoch mozesz sobie zrobic test.A jak sobie robisz jaja z nudow to dostosuj sie do wypowiedzi ponizej Twojego pytania.

Gość Zazwyczaj ich nie ma
ale może wystąpić małe plamienie.Nie ma co świrować i wmawiać sobie. Jaki to był stosunek- zabezpieczeniem czy nie?Gdzie skończył twój partner??No i kiedy to było(chodzi mi o dni płodne)

jak się chce widzieć ciążę to nawet ból palca moze być jej zwiastunem:) nie ma objawów wczesnej ciąży, nawet ból piersi bo takie same sa objawy przedokresowe jak i ciążowe

Gość kadabra
Zgadzam sie ona jezeli jest mloda i dobrze nie zna swojego ciala nie odrozni tych tego moze tez nie kazda kobieta tak ma ja mialam zawsze nabrzmiale duze ,swedzace piersi juz w pierwszym tygodniu to nie to samo co przed okresem a poza tym spiaczka,spiaczka,spiaczka i ogolne zmeczenie(ja tak mialam)na poczatku.Mama" czterech muszkieterow"

Gość kadabra
Mdlosci generalnie rowniez w pierwszych trzech miesiacach(ja nie mialam w zadnej ciazy)

kadabra ,super ze trafilam na ciebie doswiadczona mame:) jesli nie masz nic przeciwko to mam jeszcze jedno pytanie porod ktorego dzieciaczka byl dla ciebie najtrudniejszy?

Gość kadabra
Mysle ze ostatniego dlatego ze urodzilam w wieku 41 lat ,ale to nie tak ze byl najciezszy ,bo ogolnie byl najlzejszy(znieczulenie)ale balam sie bardzo przez cala ciaze czy wszystko bedzie dobrze(wiek)i w ogole czy bede miala jeszcze tyle sily.Ale wszystko bylo dobrze i mam cudenko kolejne .Bardzo mi przykro ale sie obudzil i jest glodny i nie moge rozmawiac chyba ze za jakis czas jak masz jakies pytania,chetnie odpowiem:)