patusss933 0 Napisano Lipiec 25, 2011 proszę Was o pomoc . Mój chłopak ma za niedługo urodziny 21 , chciałam mu coś kupić, ale niewiem co ;( dodam, że dostał już : branzoletke, lancuszek, perfumy,dezodoranty, poduszke, golarke, koszulke. Może jakąś koszule albo cos? odrazu dodam, że zegarków nie lubi nosić... dodatki do auta nie są mu potrzebne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię kobiety :-) Napisano Lipiec 25, 2011 może własną cipusie w sexi majteczkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facetów nie należy Napisano Lipiec 25, 2011 rozpieszczać prezentami, kiedys sama do tego dojdziesz :) kup mu piwo albo czekoladę i to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patusss933 0 Napisano Lipiec 25, 2011 nieoczekiwalam takich odpowiedzi. a tyle prezentow dostal przez ponad 2 lata i to nie bez okazji ;] prosze o rozsadniejsze odpowiedzi;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Lipiec 25, 2011 ipoda shuffle jak cie stac albo jakis inny mp3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla faceta Napisano Lipiec 25, 2011 najlepszym prezentem będziesz ty sama. zorganizuj fajny wieczór tylko we dwoje . złóż mu życzenia a potem po prostu pobądźcie razem. ty sama wiesz najlepiej co on lubi. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Lipiec 25, 2011 no nie wiem czy ona sama. ja bym nie chciala zeby moj facet na moje urodziny ofarowywal swoja obecnosc czy tam seksi bokserki se kupowal hehe. co to za prezent??? zawsze mnie smieszyly takie propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla faceta Napisano Lipiec 25, 2011 a kto mówi o żeby coś sexi kupować dla siebie. mozna spędzić razem cudownie czas zorganizować cos fajnego dla dwojga. nie sztuka kupić coś drogiego ,a później żeby to leżało i nie było z tego żadnego pożytku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inzynierowa halina Napisano Lipiec 26, 2011 a jakim budzetem operujesz? ja swojemu kupilam bilet wstepu na tory wyscigowe silverstone, cieszyl sie jak bardzo, moja znajoma zowu swojego chlopaka zabrala na taka sciane wspinaczkowa..pomysly sa rozne, zalezy jakie ma facet upodobania, jak masz malo kasy mozesz mu zafundowac bilety do kina na jakis fajny film akcji a potem ubrac sie w fajna bielzine i mu striptiz zrobic hehe kazdy facet to lubi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanillasky.. Napisano Lipiec 26, 2011 do inzynierowej haliny ile placila za te bilety bo ja chcialam dla taty kupic a moze jakis zestaw flmow na dvd albo blu ray zalezy co woli. jeszcze na mysl mi przychodzi fajny sweter, np ted baker czy hugo boss, cos co sam np sobie by nie kupil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patusss933 0 Napisano Lipiec 26, 2011 dzieki za propozycje przemysle to ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanillasky.. Napisano Lipiec 26, 2011 jeszcze pomyslalam o portfelu np z fossila albo coz od jeffery west moj facet tam sobie wszystkoo kupuje i jest bardzo zadowolony http://www.jeffery-west.co.uk/jefferywest/extras.asp i jeszcze fossil obi fajne skorzane meskie kosmetyczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaja 1 Napisano Lipiec 26, 2011 Zabierz go na musical, ja bylam na kilku, najlepsze z tych ktore widzialam ktore beda fajne dla faceta to " We will rock you" lub "Saturday night fever" . Jak mowi ze nie lubi musicali a nie byl to sie myli, moj maz za chiny nie chcial isc a jak poszlismy na "We will rock you" to galy mu wyszly z wrazenia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanillasky.. Napisano Lipiec 26, 2011 http://www.fossil.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryView?catalogId=20002&storeId=32553&categoryId=272549&langId=&parent_category_rn=213502&departmentId=213502tPage=0&viewAll=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanillasky.. Napisano Lipiec 26, 2011 my bylismy na jersey boys i tez yszlismy pod wrazeniem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inzynierowa halina Napisano Lipiec 26, 2011 do vanilasky tu masz strone o tych wspinaczkach http://www.castle-climbing.co.uk/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanillasky.. Napisano Lipiec 26, 2011 dzieki inzynierowa,ale ja mialam na mysli bilety na silverstone:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inzynierowa halina Napisano Lipiec 26, 2011 aaaa ok, bo napisalas "ile placila za te bilety" to myslalam, ze chodzi o kolezanke i te skalki do wspinaczki, z tymi biletami na silverstone to mialam szczecie bo moj znajomy mial akurat okazje aby dostac tanio wiec zaplacilam tylko 100f zamiast 200f, wiem, ze to dosc kosztowny pomysl tak czy siak, ale moj facet jest maniakiem wyscigow i akurat jego urodziny zbiegly sie prawie z data 5 rocznicy naszego zwiazku wiec troche zaszalalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanillasky.. Napisano Lipiec 26, 2011 dzieki inzynierowa:) troche drogo,ale warto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanillasky.. Napisano Lipiec 26, 2011 dzieki inzynierowa:) rzeczywiscie troche drogo,ale jestem pewna ze warto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanillasky.. Napisano Lipiec 26, 2011 dzieki inzynierowa:) rzeczywiscie troche drogo,ale jestem pewna ze warto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach