Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

ale mam nerwa ... musze sie wyzalic sorryyyyy..

Polecane posty

Gość kolerka str
straszne

Gość truytj34n7436
Idź szybko na policje, później ze świstkiem który dostaniesz do salonu sieci w której miałaś tel, a blokną imei i sobie ktoś nie podzwoni :classic_cool: no chyba, że zmieni, ale złodzieje są na to za głupi :D

takie czasy niestaty :( moja kolezanka jechala w sobote pociagiem i odpisywala na smsa ... pociag zatrzymal sie na przystanku a w tym momencie podbiegl jakis koles i wyrwal jej tel i wysiadl w ostatniej chwili z pociagu w ktorym ona zostal... patrzyla przez okno a koles jeszcze jej bezczelnie pomachal :/

zablokowałas kartę a nie aparat po nr imei aparatu zablokuja fizycznie aparat telefoniczny

niektóre można było blokować po IMEI - ale czy to działą i zadziałą - wątpię - jednak zgłoś kradzież - kto wie - może się na ibeju znajdzie :) ps. szkoda go

Gość asdfghjgfa
idz na policje z pudelkiem A jak ma boksera?

jasne:) przyszla, wysypali jej chyba z 20 fonow z pudelka i tam byl jej. Wykrywalnosc jest dosc duza:)

na pocieszenie powiem, ze mi kutasy zajebali wczoraj z samochodu kilka drogich gadzetow za ok 2500tys:o ale juz u mnie sa spowrotem:)

zablokowalam aparat! nie potrzebowalam do tego numeru bo mieli go w mojej sieci. a ten numer imei to jest naklejony na pudelku od telefonu. policja poszukuje telefonow tylko w naglych wypadkach bo to ponoc jest za kosztowne...