Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeanine 27

kto miał plamienie zamist okresu w ciąży??

Polecane posty

Gość Jeanine 27

Dziewczyny, które z Was zamiast okresu dostały brązowego plamienia i okazało się że są w ciąży? Czy zawsze następuje zatrzymanie okresu??? Czekam na info od tych, które tak miały...

Gość Jeanine 27
Żadna z Was nie miała tak przy pierwszej ciąży? Kurcze, to pewnie jakiś odosobniony przypadek i nici z tej ciąży będą :( :( :(

Ja miałam plamienie. Trwało jakieś 2 dni. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, ze jestem w ciaży i pomyślałam, że albo to jakiś dziwna przedwczesna, krótka miesiączka, albo po prostu coś tam mi się w organiźmie zadziało, ale się tym nie przejęłam, bo stwierdziłam, że jeśli sytuacja się powtórzy, to wtedy dopiero pójdę do gin. Jakiś czas potem okazało się, że jestem w ciaży i przeczytałam, ze takie plamienie moze pojawiać się gdy zapłodnione jajeczko zagnieżdża się w macicy (po kilku dniach od stosunku) - no i wszystko mi się zgadzało :-) Aczkolwiek mam koleżankę, która dowiedziała się, że jest w ciąży dopiero jak była już w czwartym miesiący i przez ten cały czas miała comiesiąc krwawienia jak w miesiączce.