Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkerka

Dlaczego faceci tak nienawidzą kobiecych stóp w balerinkach ?

Polecane posty

Gość werkerka

co jest takiego złego w tych biednych butach ?

Gość werkerka
czy to, że ważę 90 kg może mieć związek z agresją facetów gdy hasam dostojnie w moich balerinkach po mieście?

Bo brzydko wyglądają, skracają nogi i śmierdzą stopy. W dodatku balerinki do niczego nie pasują. To takie rozlazłe kapcie.

Gość porażony,prądem
już lepiej chodźcie w gumiakach, kurwa wasza mać

Gość nie jestem facetem
ale jako kobieta mogę się wypowiedzieć: nawet najzgrabniejesze nogi wyglądają w balerinach pokracznie!

Gość ty tam wyżej
koorwa to akurat twoja mać.

Gość werkerka
nawet wysokie dziewczyny brzydko w nich wyglądają ? dla mnie to normalne buty jak każde inne i nie rozumiem stwierdzane ,ze do niczego nie pasują co za bujda. pasują właśnie do wielu rzeczy. oczywiście wyżej podszywacz.

One chodzą w gumiakach. Kurwa 30 stopni na dworze a kjakaś cipa popierdala w czarnych gumiakach. Niektóre nawet wtedy, kiedy jest sucho. Po tym w Warszawie rozpoznaję wieś, albo redaktorki kobiecych magazynów.

Tak jak napisał Bimbałek. A już najgorszym pomysłem, jest to zestawienie legginsów, wąskich spodni z balernikami. Stopy są optycznie wydłużone i dziewczyna wygląda jak jakieś stworzenie na wielkich łapach. Trzeba nie mieć elementarnego estetycznego zmysłu, aby uważać to za ładne. Każdy inny w miarę kobiecy but ale nie to gówno. W życiu nie umówiłbym się z kobietą, która w tym chodzi

Wysokie kobiety, najczęściej mają dość duże stopy, więc tym bardziej to wygląda źle. Balerinki mogłyby być ewentualnie do zastosowania do poszerzanych spodni, ale gdy weszły balerinki wróciły wąskie spodnie :D i na ulicach pojawiło się pełno ptaszysk z wielkimi łapami.

Gość porażony,prądem
no dokładnie, mnie tezj uz to ostro wkurwia. I jak jebie !! cuchnie i paskudnie wygląda, jak buty dla upośledzonych umysłowo co se nie umia zawiazac samemu, looool.

Ona nie ma na nogach balerinek, tylko skórzane pantofle. I tak wygląda dziwacznie i nieproporcjonalnie.

Gość porażony,prądem
hahahahah :D ostatni link co wkleilas, to jak komplet do WF dla klasy V szkoly podstawowej,

Gość werkerka
przecież te "skórzane pantofle" niczym nie różnią się od balerinek i według mnie wygląda dobrze naprawdę nie jestem wstanie pojąć skąd ta nienawiść do balerinek.

Ta laska z fotki wygląda niezbyt pociągająco a te balerinki dopełniają reszty. To jest brzydkie bo ujmuje kobiecie to co jest tak piękne i kuszące, czyli jak wyżej jedna Pani napisała, długość nóg i nie będzie to miało znaczenia, czy dana dziewczyna ma długie nogi, bo ten efekt skrócenia jest po prostu porażający.

Poznałyście już panie zdanie mężczyzn na temat waszych kapci. :)🖐️ Wychodząc z domu zacznijcie zakładać buty.

Gość lata mnie to
ta ze zdjecia w balerinkach wyglada najlepeij z nich trezch , a przynajmniej najszczuplej :-P Nogi wydaja sie o wiele szczuplejsze , tak ze nie pierdzielcie glupot :-P Balerinki sa ok

Gość werkerka
porażony,prądem no i ?

werkerka przecież te "skórzane pantofle" niczym nie różnią się od balerinek i według mnie wygląda dobrze naprawdę nie jestem wstanie pojąć skąd ta nienawiść do balerinek. Różnią się znacznie. Przedewszystkim nie sa rozklapciałe na szerokiej, kaczej stopie. I noga tak nie śmierdzi w skórzanych butach.

Gość porażony,prądem
no wlasnie... to raczej chyba na jogging do parku sie nadaje :D wieczorny

przeklęte pragnienia "W życiu nie umówiłbym się z kobietą, która w tym chodzi" To masz problem, bo większość chodzi w tym "gównie". :O