Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkerka

Dlaczego faceci tak nienawidzą kobiecych stóp w balerinkach ?

Polecane posty

Gość werkerka
seksownych leginsów hahha koleś ty nas chcesz stylu uczyć ? bo walnę. a co do tych leginsów ? jeansowa spódniczka i różowa bokserka z jakimiś złotymi akcentami ?

Gość agrafka..
niech faceci zaczna najpierw dbac o siebie lepiej a potem niech nam daja swoje "rady". co do tego, ze Polki niby ubrac sie nie potrafia, to chyba twierdza tak faceci, ktorzy nie wychylili nosa ze swojej wiochy, bo nie macie pojecia o niczym.

Gość werkerka
macie rację ta dyskusja jest bez sensu. ale z wami 🖐️

Gregory House, Ale Ty tu mówisz o jakichś starych babciach, a nie o młodych kobietach. :D A ja już widziałam facetów chyba w każdym możliwym wieku, którzy mieli połączenie skarpety+sandały. :D

werkerka Ja wyraźnie napisałem, że pomiędzy balerinkami a szpilkami jest od cholery różnych fasonów, które są i wygodne i ładne. Nie ma takiej alternatywy balerinki - szpilki 12 cm bo można pomiędzy wybrać mnóstwo wzorów. Problem w tym, że wiele kobiet uparło się, że to jest takie śliczne :D A to jest po prostu przejawem braku smaku, estetycznej bylejakości i faktycznie do niczego nie pasuje, nawet do nagości :D

Gość kajokajojina
ja nigdy tez nie przepadalam za balerinami ale GOSCIE PRZECIEZ NIE MAJA GUSTU ! WOGOLE , TAK SAMO JAK MOWIA ZE NIE BEDA ZADNYCH KOSMETYKOW UZYWAC BO TO TAKIE NIEMIESKIE A POZNIEJ WIDZIMY W NASZYCH KREMACH WIELKIEGO ODCISNIETEGO PALUCHA , I TAK CZY INACZEJ SIE NIE PRZYZNAJA ;D , MOZE NIE NA TEMAT ALE TAK MI SIE PRZYPOMNIALO , BO NAJLEPIEJ TO JAKBY KOBIETA CIAGLE CHODZILA W SZPILACH A MOI DRODZY SPROBUJCIE WY WYTRZYMAC Z 20 MINUT CHODZAC W SZPILKACH , :) ZOBACZYMY CZY WAM BEDZIE TAK WYGODNIE I MILO ;D , PEWNIE BY NOGI POLAMALI HEHE , MY TEZ MUSIMY DBAC O KREGOSLUP I NASZA WYGODE A NIE ZAWSZE NA TO CO WAM PASUJE

http://www.w-spodnicy.pl/Galeria/Galeria-zdjec/532871,1,Stradivarius-kolekcja-lato--stradivarius-kolekcja-lato-2011.html http://www.milionkobiet.pl/moda/punkty-i-punkciki,1572,1,a.html http://www.milionkobiet.pl/moda/3-x-jeansowe-szorty,1607,1,a.html Tu są w kostiumach, ale popatrzcie na buty: http://www.youtube.com/watch?v=PJG8s9EXpx4 Jak widzicie gama obuwia jest duża.

Gość werkerka
na faktycznie baaardzo duża zważywszy na to ,ze wszystkie buty jakie pokazałeś można zakwalifikować do jednej kategorii : na obcasie 🖐️

Gość balerinaa
Bimbał jestes gejem, ze ogladasz filmiki o modzie i wypowiadasz sie na jej temat?:o idz w pilke lepiej pograj...

werkerka seksownych leginsów hahha koleś ty nas chcesz stylu uczyć ? bo walnę. a co do tych leginsów ? jeansowa spódniczka i różowa bokserka z jakimiś złotymi akcentami ? Dziecko, mam przyjaciółki światowe modelki, nałogowo oglądałem FTV i nawet trochę się zajmowałem, amatorsko fotografią modelingową. Znam ludzi, prowadzących znane polskie agencje mody. Mam większe pojęcie o modzie, niż ty.

Gość werkerka
no na pewno :P a w tej bajce były smoki ? chyba za dużo przed kompem siedzisz 🖐️

agrafka.. niech faceci zaczna najpierw dbac o siebie lepiej a potem niech nam daja swoje "rady". co do tego, ze Polki niby ubrac sie nie potrafia, to chyba twierdza tak faceci, ktorzy nie wychylili nosa ze swojej wiochy, bo nie macie pojecia o niczym. Ale o czym ty dziewczynko piszesz? Masz kacze stopy i ptasi móżdżek. Powoli przez minutę przeczytaj tytuł i spróbuj go zrozumieć. Nie spiesz się. NIkt tu kobiet nie poucza. Pytanie było: "Dlaczego faceci tak nienawidzą kobiecych stóp w balerinkach ?". I na nie odpowiedzielismy. Takie jest nasze zdanie i nie rzucaj się.

-Bimbałek- "Dziecko, mam przyjaciółki światowe modelki, nałogowo oglądałem FTV i nawet trochę się zajmowałem, amatorsko fotografią modelingową. Znam ludzi, prowadzących znane polskie agencje mody. Mam większe pojęcie o modzie, niż ty." Eee kobiety z kafe nie są naiwne, czytałyśmy już lepsze bajery. :P

Do legginsów? Generalnie jakiś w miarę wysoki obcas bo niestety, czy tego chcesz, czy nie powstaje efekt dużych łap. Ewentualnie coś ze sporotwych, a la sportowych, jakieś klapki. A modę generalnie kształtują mężczyźni, tylko, że od jakichś lat 30 to głównie homoseksualiści bez żadnych estetycznych zahamowań i to oni WAM dyktują estetykę, która jest fatalna i was oszpeca. I nic tak mnie nie śmieszy jak to obrażanie się, że "mężczyźni nie będą nam dyktować", skoro i tak dyktują i Wy to kupujecie, a opinia kolegi z forum, narzeczonych, mężów, tak często was oburza, bo chciałbyście ubrać coś co wam wydaje się cudne i otrzymać za to pochwałę. A to się tak nie da, gdy wkładacie choćby te balerinki. Ja się nigdy nie pieprzyłem i zawsze mówiłem, to jest do kitu, w tym wyglądasz źle, w tym dobrze i chętnie też słuchałem rad. Nie nosiłem balerinek :D ale wiem jak powinien być zrobiony wygodny but i one się do tego nie kwalifikują. Cześć bo obowiązki wzywają. Mam 4 kontenery balerinek do przyjęcia i wysłania do sklepów. Trochę papierkowej roboty, ale warto bo idzie jak woda :classic_cool:

werkerka fajnie tak mieć tak jak Ty - i móc pożyczać buty od młodszej siostry z drugiej klasy podstawówki 🖐️ wygoda niesamowita 🖐️

Bimbalek pokazales tylko buty na obcasie. Sam je sobie nos. Modelki tez zapierniczaja w baletkach i jakos nie robi im to roznicy. A te twoje swiatowe przyjaciolki hahahaha usmialam sie:o

Gość werkerka
Gregory House zastanawiam sie czemu wybrałeś sobie taki login ? bo chyba nie myślisz ,ze twoje riposty są podobne do wyżej wymienionego bohatera ?

Aneta90_210 masweami88, Wiem. Widzę co panowie wyprawiają ze sobą. Znawcy mody się znaleźli. Polscy faceci, to druga strona. Wielu ma jakieś sprane, szare podkoszulki, brudne buty. albo tanie poliestrowe bluzy w paski z bazaru. Ale jest też wielu facetów nieźle ubranych. Różnica po między polskimi facetami, a polskimmi kobietami jest taka, że po mimo iż w modzie jest mniejsza różnorodnośc ubrań dla mężczyzn, to jednak Polacy chodzą bardziej zróżnicowanie ubrani niż Polki. I polacy tak się nie oglądają co inny nosi i nie papugują po nim A co do sandałów. Nie wiem gdzie mieszkacie. ja facetów w sandałach i skarpetkach nie widuję, Tylko biedni studenci, szczególnie z Uniwersytetu Warszawskiego tak chodzą. Przeważnie to tacy, co się rzadko gola, noszą sprane podkoszulki, krótkie spodenki i preferują styl globtroterski. Ludzie, którzy nie wiedzą, że istnieje moda. Zwykle lubią siedzieć z nosem w książce. To margines. Druga grupa to tatuśkowie, mający nieatrakcyjne żony i dzieciaki, którzy nie wyszli jeszcze z czasów komuny. Normalnie nie spotyka sdię sandałów i skarpetek, chyba, że na kobiecych nogach. A i jeszcze często widzę wystające z balerinek "Stopki" takie obrzydliwie onlesne skarptki jak bandzrz elastyczny. Wtedy, to mi się czasem nawet zbiera na wymioty. szczyt obleśności.

balerinaa Bimbał jestes gejem, ze ogladasz filmiki o modzie i wypowiadasz sie na jej temat? idz w pilke lepiej pograj... NIe idiotko. Interesuję sięświatem i nie mam wąskih horyzontów jak ty. Tylko Polki i Amerykanki sa takie ograniczone.

Mój ex też mruczał, że szpilki...powinnam nosic, buty na obcasach...Taaaak, na zakupy do prowadzenia samochodu, jeszcze czego! Żeby mnie nogi bolały! Powiedziałam znajdź sobie głupią, która będzie wkładać obcasiska, bo tak sobie życzyłbyś:-D Kopnęłam w tyłek, i dalej biegam w tym co mi wygodnie, w balerinach też:-D tyle,że każde buty mam skórzane i z tych górnych półek.

werkerka no na pewno a w tej bajce były smoki ? chyba za dużo przed kompem siedzisz Cipko, mam na Facebooku moje przyjaciółki i mam w znajomych dwie Kafeterianki, więc mogłyby potwierdzić.

nie omieszkaj tez przy okazji zadzwonic do np. Louboutina czy tez chanel i poinformowac ich, ze baletki sa bleeeee:D. Napewno wycofaja wszystkie ze sprzedarzy i przeprosza za ich produksje:D:D:D

Gość werkerka
okej pośmiałam się idę sprzątać balkon :P

hahahaha oplulam monitor. Na FB to ja mam samego Brada Pitta. Och tak to moj serdeczny przyjaciel:D:D:D jadamy razem z nim i Angelina kolacje i umawiamy sie na zakupy:D:D

belle de jour 1982 Bimbalek pokazales tylko buty na obcasie. Sam je sobie nos. Modelki tez zapierniczaja w baletkach i jakos nie robi im to roznicy. A te twoje swiatowe przyjaciolki hahahaha usmialam sie Pokazałem buty na obcasie, bo takie pierwsze linki wyskoczyły. Nie mam czasu szukać linków z różnorodnościami. Poszukajcie, tego jest od groma. Nawet pantofle są bardzo ładne.