Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkerka

Dlaczego faceci tak nienawidzą kobiecych stóp w balerinkach ?

Polecane posty

hehe mój facet też za nimi jakoś szczególnie nie przepada, ale nigdy nie stwierdził, że są ohydne :D Jedyny argument na ich obronę, który mi się nasuwa: nosimy je bo są wygodne!! :D moja jedyna para zakończyła swój żywot, następnych kupić nie planuję :)

Skąd? Przecież wyraźnie piszemy, że one psują obraz kobiecości. Wydłużają stopę (optycznie) i każda z kobiet wygląda jakby miała za duże stopy. Tak trudno to pojąć? Z tych trzech, faktycznie najgorzej wygląda dziewczyna w środku. Nie jestem zwolennikiem sportowego obuwia na nogach kobiet, ale gdy strój dobrany, to nie wygląda to źle i ma uzasadnienie. Nie skraca stopy, czyni ją cięższą ale nie daje tego śmiesznego efektu człapu-człapu :D

Gość porażony,prądem
ta ostatnia fotka jest jeszcze OK... ładne nogi... ale kurde zamiast jakies fajne szpile, to czarne a'la bamboszki :D zooonk

Gość werkerka
fajne szpile taa jasne już widzę te spojrzenia ludzi gdyby taka wysoka dziewczyna ubrała czarne szpile 🖐️

Gość nein
wypowiedzcie sie co do ostatniej fotki

Gdy mam iść gdzieś pieszo, a pada niewielki deszcz a nie chcę ubierać butów sportowych wdziewam baleriny i mam w dupie czy komuś to się podoba czy nie🖐️

Aneta Ja nie zwracam uwagi na tę większość. Taki los :D Na tej ostatniej fotce wyraźnie widać, że stopy w japonkach, czy jak to się nazywa wyglądają zwyczajnie, gdy w balerinkach ptasio. Nie przepadam za tymi japonkami ale to jest do przyjęcia w pewnych kompozycjach.

Gość lata mnie to
wcale nie maja rozklapanych nog , co wy pierdzielicie :-0 To predzej rozklapane beda w sandalach lub klapkach :-P

Gość porażony,prądem
no i wlasnie fajnie ze wysoka... ale ja akurat mam prawie 2 metry wiec nie jestem obiektywny :D ale na pewno kazdy normalny kolo by powiedzial ze lepiej tak, niz w tym pierdolonych balerinach :D

Gość werkerka
no właśnie przecież balerinki zwężają optycznie stopę są wygodne ładne i ja nie mogę zrozumieć o co kaman. chyba się facetom w dupach poprzewracało 🖐️

Gość agrafka..
w doopie mam co faceci sobie mysla. mi jest wygodnie i to najwazniejsze. jak trzeba to nosze obcasy, ale wygoda tez mi sie od czasu do czasu nalezy. wielu facetow tez okropnie wyglada i nic na to nie poradzimy. a poki co moga mnie pocalowac gdzies :D :D

balerinki-nie, japonki- nie, skorzane pantofle-nie. Kuzwa, to co mam caly rok popierdzielac w szpilkach a za kilka lat straszyc haluksami?? Sorry, zaden facet nie bedzie mi mowil jakie buty mam nosic

Wygodne? Wygodne to może być dobrze wyprofilowane obuwie na niewielkim obcasie, czy o lekko uniesionej stopie jak w butach sportowych. Baleriny nie mają profilowania, niczego. Kawał takiej czy innej szmaty, niby skóry i koniec. Oczywiście nic mi do tego co kto nosi, jedynie wyrażam swoją pogardę dla tego "obuwia" :D

Gość agrafka..
sa rozne baleriny. ja mam np. takie na 1 cm podwyzeniu i one sa wygodne.

Gość werkerka
skoro jesteś facetem to skąd możesz wiedzieć ,ze nie są wygodne ? przymierzałeś ?

lata mnie to wcale nie maja rozklapanych nog , co wy pierdzielicie To predzej rozklapane beda w sandalach lub klapkach Po co się kłócisz? Jesteś kobietą i to jest twoje zdanie, Noś co chcesz. Poznałaś opinię 100% mężczyzn, więc jeśli chcesz się ubierać wygodnie, zakładaj balerinki. Jeśli chcesz się podobać faceto, nie zakładaj ich. Proste i na tym można zakończyć tą dyskusję.

Gość porażony,prądem
"Baleriny nie mają profilowania, niczego. Kawał takiej czy innej szmaty, niby skóry i koniec." Dokladnie! Koniec tematu, Zamknąć posty !!!!!!!!!!!!1111

Gość uprzedzonaalecotam
to co zalożyc w sytuacji, gdy nie mozna obcasów, a chce się by było w miare elegancko, wiec odpadaja klapki czy adidasy? a na sandalki jest za zimno? kos mi odpowie?

Gość werkerka
chyba was pogięło to mój temat wiec możecie go sobie zamykać w marzeniach 🖐️

Faceci to by chcieli, żeby wszystkie chodziły poubierane jak wieśniary z bazaru, jakieś jeansowe spódniczki i szpilki. :O Skoro z nich tacy "dizajnerzy" to niech najpierw zajmą się sobą, a mianowicie tymi skarpetami naciąganymi chyba aż po same jaja, nie daj Boże w połączeniu z sandałami. :D

Gość werkerka
uprzedzonaalecotam dla nich to pewnie gumiaki byłyby odpowiedniejsze 🖐️

Gość balerinaa
ale sa wygodne i mam w dupie wasze zdanie, bede w nich chodzic do zimy:P a moze uwazacie ze na koturnach albo addidasy sa lepsze?

Gość porażony,prądem
No przeciez jaja sobie robie ;) ale naprawde trudno dodac cos wiecej. Majac balerinki nie bedziesz sie podobac nawet jak jestes ladna i wysoka, bo one są tak zjebane pod względem tego jak sie prezentują, ze mozna je postawic na równi z kombo skarpetki+ sandały u brzuchatych panów z wąsem po 40tce :D

belle de jour 1982 balerinki-nie, japonki- nie, skorzane pantofle-nie. Kuzwa, to co mam caly rok popierdzielac w szpilkach a za kilka lat straszyc haluksami?? Po prosyu Polki nie sa nauczone klasy i ładnego wyglądu. O wiele lepiej wygląda latem zwiewna sukienka do pół uda i sandałki na obcasie. Jest delikatnie, sexi i przewiewnie. Polki to niestety zaścianek i chyba najgorzej ubrane w Europie. W dodatku wszystkie ubieracie się tak samo. Nawet wiele z was zamiast seksownych leginsów, to nosi jakieś sfolcowane, czarme kalesony i te rozlazłe kapcie.

Gość Eva Minte
Każd ebuty na płaskiej podeszwie sa mniej korzystne dla wyglądu nóg, a Wy z tymi balerinkami ... a sandały na płaskiej podeszwie, trampki, adidasy to co ? ;)

Gość werkerka
Co do wygody to wy myślcie ,ze szpili są tak zajebiście wyprofilowane i mega wygodne ? 🖐️