Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość She.e

JAK UNIKNĄĆ SEKSU??

Polecane posty

Gość She.e

Pierwszy raz spedzę sylwestra sam na sam z kims kogo kocham. I nie chce zeby ta noc opierala sie wyłącznie na seksie. Czym mamy sie zajac co robić?? jakis spacer cos?? chcemy jechac w gory. co tam mozna robic ciekawego

Gość She.e
Ale z drugiej strony mam nieodpartą ochotę na anal. Myślicie, że sylwester to dobra okazja na przetestowanie takiej zabawy?

Gość She.e
O widze, że ktoś tu za mnie pisze

Gość powiedz mu że chcesz
unikać sexu, zdąży do sylwestra znaleźć sobie inną :classic_cool:

Gość ubarerro
zesraj sie w gacie

Gość xennon
weż ją od tylca jak będzie myła podłogę w kiblu po twoim akcie samogwałtu połączycie przyjemne z pożytecznym

Gość She.e
chodzi o to, że na siusiorze wyskoczy mi 4 pryszcze i lekarz powiedział że 8 miechów mi zejdzie na uporanie się z tym uporczywym problemem :O

Seks chyba że chcesz zaliczyć wpadkę bo jesteś chyba na tyle duży że wiesz że seks i alkohol to dobrze nie wróży .

Gość tylko 10 wpisów
kup puszke śledzi albo sardynek i sie nimi wysmaruj - powiedz że zapomniałas zapłacić rachunek za wode i prąd..

Gość hthtjtyj
mamy lipiec a Ty juz myslisz o sylwestrze? :D przeciez do tego czasu to juz sie rozstaniesz z 3innymi factami:D

Gość droga dziewczyno
sylwester dopiero za pół roku, a Ty kombinujesz- może zacznijmy od tego w jakim jesteś wieku - jeśli tak koło 18-20 to Ci się nawet nie dziwię, bo dzisiejsze dzieciaki, to tylko dupami myślą generalnie. Ja też dość długo zwlekałam z tą decyzją, jakieś 2 czy 3 lata, ale to właśnie dlatego, że byłam młoda, nie miałam perspektyw ani planu na życie w razie wpadki, żadnej pracy.. Ale jeśli masz swoje lata, to lepiej wytłumacz, dlaczego chcesz tego seksu uniknąć. Chcąc nie chcąc to jedna z najfajniejszych rzeczy między dwojgiem kochających się zaznaczam DOROSŁYCH osób, oczywiście z zabezpieczeniem odpowiednim. Jeśli masz jakieś opory - np. religijne, etc. to wydaje mi się, że uczciwie należałoby to jemu już teraz powiedzieć, że nie chcesz, i dlaczego- niż potem ściemniać. Bo potem, jak chłopak sobie poczeka pół roku z nadzieją na coś, Ty nie zaprzeczysz, a na miejscu zaczniesz odstawiać szopki unikowe, to zamiast udanego sylwestra może wyjść awantura. Może zamiast tych gór jakaś impreza- bal sylwestrowy, albo kulig ... Można miło spędzić czas, a niekoniecznie w łóżku :)