Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurafhtjkfhigkf

jestem k**wa i tyle\

Polecane posty

Gość laurafhtjkfhigkf

nienawidze siebie! jestem dziwka,narkomanka i alkoholiczka,prawie codziennie placze,mam miec dziecko za 2 miesiace rodze.dalej robie to wszystko.ni8enawidze zycia,jest coraz gorzej,mam ochpote kogos zabic!!!!

Gość rgegtergrre
ćpasz i pijesz będąc w ciąży? wpółczuje temu dziecku, pewnie urodzi się jakieś zdeformowane

Gość 10010..
Za 2 miesiace rodzisz i cpiasz i pijesz???????????????? STRASZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Magdalenka9875
po co to robisz...nie pojmuję...idz na spacer, wyciagnij kolezanke na pizze..zmien sie!

Gość laurafhtjkfhigkf
nie potrafie z tym zerwac chocbym chciala,bo zawsze znajdzie isie powod,a kiedy zaczne plakac od razu ide po to... i juz przestaje i znowu jest dobrze

Gość xennon
napewno ojciec dziecka to twój tatuś a mamusia będzie chrzestną pewnie

Gość jak cie stac i masz kase
wiesz,ze mozesz urodzic zmutowane dziecko? Ile masz lat?

Gość MAX 22
Ile masz lat, czy masz rodzicow i co z tym kto zroboł Ci dziecko.Jeśli dalej pijeszz i ćpasz to co planujesz po urodzeniu dziecka?

Gość laurafhtjkfhigkf
nie mam nawet komu sie wyzalic ;( trace chlopaka ktorego tak kocham, ludzie maja o mnie zle zdanie i nic dziwnego,taka prawda,a on bardzo liczy sie z opinia ludzi.nawet jakbym chciala zeby bylo inaczej to co ja moge zrobic,to juz sie nie zmieni nie wierze w to.udaje ze jest dobrze

Gość niszczęście to to
skąd jest tylke kurestwa?? Jak chcesz to zabijaj siebie. Co ci zrobilo to malenstwo, oszczedz je. A chodzisz czasem na usg???

A co bedzie jak urodzisz dziecko ? zmien sie dla niego ,jaka mame bedzie mialo ? Bedziesz miala kogos kto cie bedzie kochal ,dla kogo bedziesz najwazniejsza.To twoje dziecko , ktore bedzie potrzebowalo ciebie daj mu swoja milosc .

Gość laurafhtjkfhigkf
mam 22. nie ma ojca...badam sie i dziecko jest ok,wszystko na miejscu.ale wiem ze moze byc cos nie tak.

Gość niszczęście to to
dziewczyno opamietaj sie, masz dla kogo!!! Dziecko to piekny dar. To prawda nazapierdalasz sie i czasami masz dosc ale jak taki maluch sie usmiechnie... Jeszcze nie jest za pozno

brak mi slow.koniec wykladu nie pierdol ze dziecko nie ma ojca bo sama sobie nie zrobilas?jakie masz wyksztalcenie?jaki jest ojciec dziecka?ile ma lat?

Gość laurafhtjkfhigkf
ja tego nie rozumiem.przeraza mnie bycie matka.czuje sie za mloda.chodze na usg

Gość rtypoi
to nie wiesz skad sie biora dzieci? trzeba bylo pojsc do gina po tabletki 72 povi nie mialabys problemu

Gość laurafhtjkfhigkf
szczerze!nie wiem kto moze byc ojcem, srednie wyksztalcenie.mialam mnostwo facetow nie bedac z moja najwieksza miloscia.tzw.sponsorow.przeciez pisalam. gdybym mogla cofnac czas,nie zrobilabym tylu rzeczy.wychowywalam sie tylko z mama.

jezu.normalnie brak mi slow.jak moglas tak przegrac zycie?

Gość laurafhtjkfhigkf
to nie jest tak.uzywalam gum,ale z niektorymi nie,ale zawsze wychodzili predzej.o ciazy dowiedzialam sie w 5 miesiacu.jestem szczupla i niska,brzuch nie jest duzy, jest malutki.

Gość niszczęście to to
jak tylko urodzisz to dziecko to zostaw je w szpitalu, bo z taka matka nic dobrego go nie czeka... Mam nadzieje ze znajda sie ludzie ktorzy sie nim zaopiekuja. Boze to straszne co ty robisz

nie dziwie sie ze brzuch jest maly,dziecko pewnie bedzie malutkie i bedzie mialo szereg okrutnych schorzen :( widze,ze nie myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona? wiesz ze stosunek przerywany to nie jest antykoncepcja??teraz juz wiesz,wiec ok,jestesmy na plusie?teraz zrob bilans mezczyz z ktorymi spalas ok 5 miesiecy temu i bedziesz musiala zrobic badanie na ojcostwo gdy urodzi sie dziecko,wtedy bedziesz ubiegac sie o alimenty.zmien sie

Gość niszczęście to to
nie moge uwieżyc ze jestes taka idiotka, to nie jest przypadkiem prowokacja???

Gość jestem kozak spierdalajta
ale jestes głupia ćpaj wiecej to zobaczysz jak to sie skonczy

Gość laurafhtjkfhigkf
wiem ze jestem okropNA.a wierzycie w to,ze dziecko kocha sie bardziej niz faceta???

Gość niszczęście to to
Kocham swojego męza ale od pol roku jestem mama i wiem ze dziecko jest na 1 miejscu, dziecko jest najwazniejsze, pozniej ty a dopiero potem facet...

Gość laurafhtjkfhigkf
chciAlabym zeby tak bylo.bo ja dla swojego zrobie wszystko,nawet dziecko chcialam oddac.dlaczego zycie jest takie zjeba** dlaczegio ja tak mam!!!!

Gość niszczęście to to
dlaczego????? sama do tego doprowadzilas PS. zaden facet nie jest wazniejszy od dziecka!!!!!!1

Gość laurafhtjkfhigkf
przeciez ja bylam dzieckiem od kiedy zaczelam pic i cpac.mialam 15 lat.zawsze na wszystko mama mi pozwalala.a ja nie myslalam!!!!!!dopiero po zerwaniu z chlopakiem z ktorym bylam 2,5roku zaczelam zarabiac na dragi itp. ...

Gość niszczęście to to
wiesz co? dalej jestes dzieckiem i masz nasrane w glowie