Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuba111

masaż EROTYCZNY

Polecane posty

przepraszam za szkolny błąd oliwka swiece mila muzyka i masaz calego cialka

Perwersja A wżyciu! ;) Tylko uśmiecham się za każdym razem, gdy czytam jak kogoś poprawiasz. Podziwiam Cię za wytrwałość ;)

Gość leeeessss
uwielbiam kiedy moja Pani robi mi masaż erotyczny..od stóp do głów..mmmm ssanie, lizanie, podgryzanie mmmm..nie moge się doczekać kiedy wróci z tego tygodniowego wypadu...kocham...

Gość leeeessss
nie podszywie...najprzyjemniejsze jest kiedy zajmuje się moją muszelką...wtedy widze wirujące gwiazdy przed oczami, czego ty nigdy nie będziesz w stanie zaznać :-) NIE współczuje ;-P

Gość leeeessss
czasem jak sie zesram to az firanka zatrzepoce.....okno otwieram bo nie da sie wytrzymac

Gość leeeessss
widze podszywie że mi zazdrościsz... masz czego Uwierz :-) jestem zbyt zadowolona z mojego życia seksualnego, aby przejmować się takimi jełopami jak TY

Gość leeeessss
i mówie sajo nara takim podszywą - najprawdopodobniej- prawiczkom lub zgorzkniałym dziewicą które wyładowują swoje frustracje podszywając się pod osoby szczęśliwe :-)

Gość leeeessss
mam takiego super gumowego pena nosze go zawsze ze soba-kiedys wsadzilam go sobie w kosciele ale byla jazda...

Gość leeeessss
Hamie, jak cię znajde to cie mocno walne w buzie i oharcham zieloną gęstą flegmą. Jak się okaże że jesteś odemnie silniejszy to będe się kręciła z rękami na boki i uderze cię mocno i będzie fajnie.

Gość leeeessss
nie gumowego pena podszywie nie nosze. poniewaz jestem lezbijką a lesbijki zaspokajają się poprzez język palce, a przede wszystkim przez ostre tarcie... ale co ty matole możesz o tym wiedzieć

Gość leeeessss
kurde znowu sie zesralam cos mi zwieracz w dupie ostatnio popuszcza:(

Gość leeeessss
to nie daj posuwać się staremu w dupsko - podszywie jeden :-)

Gość leeeessss
cos ci podszywie ostatni wpis nie poszedl...pewnie prawde napisales...coz kazdy musi mosic swoj krzyz :D dobra tym razem sajo nara dzwonie do mojej kochanej paaaa