Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijka

Poród na kamińskiego Wrocław

Polecane posty

Gość kijka

hej dziewczyny, czy któraś z was tam rodziła lub ma zamiar? proszę o info pozdrawiam

Gość ja rodziłłłam
jakjuż to kamieńskiego... rodziłam tam rok temu (cesarka). Wszystko przebiegło szybko, bez powikłań i komplikacji. Generalnie nic się nie dzieje. Sami z siebie nie przyjdą, choćby Ci dziecko darło się najgłośniej na oddziale przez całą noc. Musisz iść i prosić o pomoc. O mleko też czasem trzeba prosić, ale wiadomo- wszystko zależy od zmiany położnych. Do lekarzy nie mam zarzutów. Położne po cesarce przychodziły dosyć często- podawał leki, przemywały krocze, pomagały wstać i umyć się. Następny dzień po jesteś skazana na siebie i jeśli nikt z rodziny Cię nie odwiedzi to nawet się nie umyjesz :) ale to standard w każdym szpitalu... kiedy rodzisz?

Gość kijka
sorki zjadłam literke w temacie..... Zapraszam dziewczyny piszcie swoje opinie

ja mam zamiar rodzić na kamieńskiego i z chęcią poczytam opinie :) Termin mam na 25 września :) Aha i co trzeba mieć ze sobą do tego szpitala ?

Gość kijka
No właśnie ja mam termin na pażdziernik i zamierzam też tamr odzić i chcę tez miećn swoją położną odpłatnie wiem ze jest taka możlowość. Pozatym mój lekarz prowadzący pracuje na Kamieńskiego i proszę Boga aby miał dyżur kiedy zaczne rodzić. Ale okropnie się tego wszystkiego boje....

Gość llpllpup
up up