Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Don Pedrooo

Mam niefarta do nowo poznanych kobiet na necie

Polecane posty

Gość Don Pedrooo

Czesc. Chcialem tylko napisac, ze ostatnio przesladuje mnie jakis pech. W ciagu niespelna miesiaca dostalem dwa razy kosza od kobiet poznanych via net, ktore na poczatku wykazywaly zainteresowanie moja skromna osoba, chetnie sie spotykaly, twierdzily ze szukaja czegos na dluzej, a pozniej... niemal ten sam tekst w stylu, ze jak je lepiej poznam, to znienawidze. Jedna mowila, ze matka wolala na nia dziwka, bo zaliczyla wpade w wieku 17 lat (nawet nie wiedzialem, ze miala dziecko), druga z kolei opowiedziala mi historie, jak to ja maz zdradzal na lewo i prawo, twierdzil ze mial ja kazdy, kto tylko na nia spojrzal, a teraz ona jest okrutna i nie zasluguje na mnie. Noz sie w kieszeni otwiera. Nie wiem czy ktos zada sobie trud, aby to przeczytac, ale chyba mi lepiej. Chociaz sie 'wygadalem'.

Gość taki owaki paskuda
spoko pedroo:) Frustratek i idiotek nie brakuje w necie.Podobnie z facetami.Trzeba odsiewac plewy.Szanse sa.Ja mam juz ziarna:D

Gość Don Pedrooo
Latwo napisac - w realu lepiej nawiazywac znajomosci. Nie mam zbytnio czasu, aby chodzic po pubach i szukac wolnych kobiet. Net wydawal mi sie lepszym rozwiazaniem, ale po tych przygodach jakos mi sie odechcialo szukac.

Gość nie szukaj na necie
bo tam jest wylegarnia idiotek i poszukiwaczek przygod. ciezko o wartosciowa kobiete.

Gość blebleblevle
problem w tym ze kazdy z nas ma sie za wartosciowego i normalnego a przeciez tak nie jest:classic_cool:

Gość ponoc ci, ktorzy sie uwazaja
za nienormalnych sa normalni, a ci, ktorzy sie uwazaja za normalnych sa nienormalni.