Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana______

Czy ta torebka Wam się podoba i czy jest warta swojej ceny?

Polecane posty

Gość niezdecydowana______
madziula - mi się nie podoba..Ale może innym się podoba. To nie mój styl. Czy warta swojej ceny.. Nie jest jakaś strasznie droga, ale mogłaby być tańsza z 20 zł to by się bardziej opłacało, bo ona taka trochę plażowa jest. Ale moją opinią się nie sugeruj, bo to po prostu nie mój styl. Co powiecie jeszcze o mojej torebce?

Gość torebki, torebeczki
madziula80 - straszliwie tandetna ta twoja torebka. niezdecydowana - twoje już lepsze, ale trochę staromodne, kojarzą mi się z moją siedemdziesięcioletnią babcią. Może tu: http://www.tuffi.pl/torebki_skorzane.html?gclid=CIiTlvvInqoCFcRN3godyQ-Q9A albo tu: http://www.egalanteria.com.pl/pol_m_Torebki_skora-naturalna-1685.html znajdziesz coś lepszego? A jeżeli masz możliwość (także finansową ;-) )wybierz się do Ochnika. Mają ciekawe wzornictwo i dobrą jakość.

Gość dfvrgvrvr
ma etorebce zobacz... tam mieli dosyc ladne wzory sama tam kiedys zamawialam i byłam zadowolona, fajnie pakują torebki wszystkie okucia są osobno zawiniete w papier itp

Gość torebki, torebeczki
dfvrgvrvr - z tego, co widzę na etorebce jest AŻ jedna torebka ze skóry. Nie proponuj autorce tandety

Gość dfvrgvrvr
tabdety? mam ich torebke od 2 lat i nic sie z nią nie dzieje to że jest to skóra ekologiczna nie odznacza od razu tandety skąd w tobie tyle jadu;)

Gość torebki, torebeczki
Dla mnie "eko-skóra" to synonim bezguścia i taniego gustu.

Gość torebki, torebeczki
ale napisałam :-D taniego STYLU miało być ;-)

Gość kcecvefvr
dobrze ze napisałas ze dla ciebie... bo autorka wyraznie napisala ze zastanawia sie nad skorą lub innymi tanszymi opcjami... podejrzewam ze jakbys zobaczyla ta torebkę nawet bys nie rozpoznala ze to skóra ekologiczna... już ja znam takie damulki które tak sie znaja na modzie jak to co pokazalas na tych stronkach .... to jest skora ale jakie modele? coś ohydnego... wole już psudoskorę niż mialabym załozyc coś z linkow ktore podalas

Gość ta torebka przypomina
apteczkę ratownika na plaży :D ohyda

Gość torebki, torebeczki
kcecvefvr - ja na tych stronach raczej nie kupuję, podałam jako przykład, bo widziałam, że autorka szuka taniej torebki. Tak to już jest na świecie, że jedni wolą np. prostą bluzkę z naturalnego jedwabiu, a inni udziwnioną i "modną", ale z poliestru.

Gość torebki, torebeczki
A "skórę ekologiczną" (cóż za niedorzeczny oksymoron) na żywo odróżniłabym z łatwością od naturalnej, wierz mi ;-)

Gość kcecvefvr
to co pokazałas nawet nie jest proste-to jest wlasnie tanetne milion takich na ulicy polskich miast... coz jednak co niektórzy gustu za krzty byleby skóra była:D

Gość torebki, torebeczki
kcecvefvr - kobieto zrozum: zobaczylam jaki autorka ma gust i polecilam jej ciekawsze torebki w tym stylu. Ja preferuje inny rodzaj torebek, ale nie narzucam innym swoich wyborow. Rozumiesz, czy mam dokladniej wyjasnic?

Gość kcecvefvr
chyba masz coś z oczami jezli to jest w tym samym guscie co autorka pokazała... pora nauczyć się czytac ze zrozumieniem