Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awantura o kase.

Stomatolog oszukal?

Polecane posty

Gość awantura o kase.
Gdybym miala do niej bezposredni tel. to na pewno bym zadzownila i powiedzaila ze nie dysponuje taka kwota, zwlaszcza ze studia tez oplacahja mi rodzice a mowila pani ze leczenie calkowite wyniesie 450 zl. Szkoda, ze nie mam numeru

barrakuda - Teraz wchodzą kasy fiskalne i bardzo dobrze, trzeba rozliczać swoje dochody tak jak każdy a nie pracować w szarej strefie i jeszcze naciągać ludzi.

Gość ZWYKŁA NACIĄGACZKA
Czasem tak jest,że różnej maści cwaniacy próbują naciągnąć innych. Oprócz starszych ludzi łatwym łupem są młodzi, bez doświadczenia życiowego... Kobieta myślała, że się słowem nie odezwiesz, kasę dostanie i kropka! Mam niewiele młodszą od Ciebie córkę i już kilka razy ktoś ja oszukał. Kierowca w busie, sprzedawca w sklepie,itp. Niewielkie sumy, ale uczę ją zwracania na to uwagi. Ostatnio odważyła się głośno zapytać cwanego kierowcę, czy bilet zdrożał? Zmieszany szybko oddał, co trzeba... W sklepie, za spodnie policzył sprzedawca 10 zł więcej. Z uśmiechem zapytała, czy cena na metce jest pomylona? Z udanym zdziwieniem oddal dychę... Niby niedużo,ale dlaczego ma dać się oszukiwać? Pilnujcie się na każdym kroku i uczcie, bo krętaczy jest wszędzie mnóstwo.Jeśli na to pozwolimy namnoży się jeszcze więcej...

Gość nic dodać
nic ująć

Gość awantura o kase.
Jest w necie. Znalazalam:) Jutro zadzwonie. Dzieki sliczne za rady. Bardzo mi pomogliscie :*

Gość ZWYKŁA NACIĄGACZKA
Trzymam kciuki:) Nie daj się złamać :)

Gość Sponsorxxx
Daj numer konta to wpłacę Ci te 50zł.

ale nie rozumiem w ogole tego czemu rodzice nie byli z toba!!! przeciez to nie byly popierdulka to leczenie a tymbardziej wywalenie takiej kasy, to od reki rodzicow powinna wziac ta kase a nie od ciebie, mimo ze masz juz te 18 lat. jestes jeszcze dzieckiem. nie mieszkasz sama raczej, powinni isc tam jutro z toba, bo dzisiejszego dnia juz nikt nie cofnie. ale twoi starsi bardzo zle zrobili.:(

Gość kasa fiskalna i tak nie jest
musowa dla wszystkich, jeśli wykazuje roczny dochód poniżej 40.000 z jednego tylko źródła to nie musi jej mieć :-) a źródeł moze miec kilka a rodzice zwykli hojracy :-O zamiast stanąć twarzą w twarz z dentystką to się wyżywają nacórce i jacy to oni pewni siebie i elokwentni, jak twój ojciec jest taki do przodu to niech sam idzie do niej, cwaniaczek jednen :-O a przy niej pewnie by potulniue wyciągnał 50zł :-O hipokryta :-O