Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka szkoda

KIEDY PIERWSZY STANIK

Polecane posty

Gość wielka szkoda

mam pytanie do mam których córki juz mają staniczki :) w jakim wieku kupiłyscie swoim córkom 1 taniczek

Gość sztuka_przez_duze_S
kiedy miala piersi, albo kiedy chciala. jak sie wstydzila na wfie normalnie rozebrac to miala taki sportowy.

Gość wielka szkoda
a w jakim wieku była

ja mogę odpowiedzieć na własnym przykładzie, miałam 14 lat, poprosiłam mamę o niego w dniu kiedy chłopcy zaczęli zauważać że mamy "cycki" mam 24 lata a już wtedy staniki dla młodych dziewczyn z małymi piersiami były świetne i miłe,bez drutów ale dobrze trzymające

Gość wielka szkoda
qrcze moja córka zdała do 3 klasy :) i cycuchy sie juz zaczeły pojawiac , czy to nie za wczesnie

zależy jak się z tym czuje, znam dziewczyny,które nosiły np na wf na początku podkoszulek na ramiączkach, tym bardziej okropne było to że z dzwiewczyn które go nie miały naśmiewał się sam kolo od wf-u, że cycki mają a bez stanika,to było upokarzające szczególnie dla dziewczyn którym mamy mówiły że za wcześnie, moja koleżanka kupowała sobie sama i musiała zdejmować od razu po wejściu do domu

Gość wdwdwd
pewnie jest gruba i temu juz cycki widac szczupłe mają pożńej

od razu gruba, mam kuzynkę która jest szczuplutka,a w wieku 12 lat zaczęły rosnąć jej piersi... co ma zrobić? obecnie ma lat 16 i rozmiar D.

Gość wielka szkoda
wcale nie jest gruba, co to za teoria !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jej kolezanka chudzinka tez ma juz odznaczające sie cycuchy tyle ze mniej

Gość wielka szkoda
a moze sie zdarzyc taka sytuacja ze bedzie miala duze piersi bo wczesniej jej zaczęły rosnać

Gość kobietka kobieca
nosz do kurwy co to za jezyk cycuchy :-0 w dodatku mowa o nastolatkach...cycuchy -umre :-0

Gość wielka szkoda
to umieraj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rzeczywiscie jka księzna delkatna sie znalazła, jezyk jak jezyk a tobie gówno do tego jak nie masz nic do powiedzenia w tym teamcie to sie nie wypowiadaj

A ile Twoja córka ma lat? Może kup jej i jej po prostu daj, bo nawet jak jej potrzebny może wstydzić sie o niego po prosic ;)

A ile Twoja córka ma lat? Może kup jej i jej po prostu daj, bo nawet jak jej potrzebny może wstydzić sie o niego po prosic ;)

Gość kobietka kobieca
jestes tak wulgarna jak te twoje cycuchy :-0 twoja sprawa jak nazywasz ta czesc ciala ale mnie to razi po oczach i wyrazilam swoja opinie. Sory ale masz slownictwo jakbys sie z wiochy zabitej dechami urwala :-0

Gość Mamuśka;)
Drogie Panie każda dziewczynka dojrzewa w innym tempie... Uważam że matka powinna obserwować swoje dziecko i kiedy zauważy potrzebę to kupić pierwszy staniczek. Może być też tak że dziewczynka sama o niego poprosi, wtedy także należy spełnić prośbę. http://linkaturs.com/news0041.php

Gość wielka szkoda
juz lepeij nic sie nie odzywaj bo tylko obrazasz panie z miasta

Gość kobietka kobieca
hahahaha :)

Gość wielka szkoda
WIELKA DAMA

Gość kobietka kobieca
hahaha :D i co jeszcze powiesz? :)

do kobietka kobieca : jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to po prostu odpuść bo widać, że się czepiasz, sama piszesz, że każdy ma prawo nazywać jak chce więc jak Cię razi po oczach to zamknij to okno

Gość Kasiuss xD
no a kiedy wtedy kiedy jej wyrosna to jej kup chyba ze chce wczesniej bo sie na wf wstydzi przebierac to jej kup topik

Gość gość
Słuchajcie drogie mamy jestem jak to mówicie ,,małą kobietką'' i jeśli zaczynacie coś widzieć u swoich córek to po prostu kupicie im topik (taki mały stanik sportowy bez miseczki i fiszbin) mam doświadczenia w tych sprawach i jeszcze przed tym gdy mama kupiła mi pierwszy topik to nigdy bym ją o to nie poprosiła później córkizaczną już prosić o nowe bo to siara cały czas na w-f w tym samym. Mam nadzieję że wam pomogłam.

Gość gość
Ja będę w 5 klasie i niech se pani zobaczy skale tannera ja mam etap 2 ale mama mi kupiła z pepco stanik 65aa i jest lekko za duży ale jest super a jak pani nie bedzie takiego chciala to niech pani kupi 30aa