Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amy R.I.P

Omg a to widzieliscie?

Polecane posty

Gość pani kuleczka257
dlaczego ona dotyka rak non stop?

Gość :(:
kocham..........

Gość Amy R.I.P
tak jest po heroinie, czuje sie zimno i cieknie z nosa... No biedna, wrak czlowieka juz z niej byl. Nikt nie mogl jej przypilnowac przed koncertem zeby nie chlala i nie cpala tyle?

Gość :(:
byla zajebista!!!!

Gość a według mnie była
własnie chcialam pytac czemu ona cały czas jedną ręką dotyka drugiej? Tak naprawdę powiem Wam,ze ten koncert to nie jej wina..naćpała sie i schlała bo nałóg a gdzie cała ekipa ? Dlaczego ją puscili? :O

http://www.youtube.com/watch?v=bbgnDrkhRBU&feature=related a to jest film z 2008 roku. laska od kilku lat miała problem a nikt jej nie pomógł, łącznie z jej muzykami i menadżerami, zbijającymi kasę na niej. a teraz wielki płacz. to było pewne że tak skończy a ludzie którzy ją otaczali chcieli jak najwięcej zarobić zanim umrze. taka smutna prawda.

Gość obejrzyjcie to
jak to zobaczyłam z miesiąc temu to se pomyślałam: laska się kończy: http://www.youtube.com/watch?v=ttJg8901qAU Piękny kawałek. Niby ćpunka, ale szkoda mi jej, tak samo jak Hendrixa i Joplin :(

Gość obejrzyjcie to
E tam, pierrdolenie takie. Jak nałogowiec sam nie chce skończyć z nałogiem, to najlepsza opieka i morze miłości oraz opieki mu nie pomogą. Ona nie chciała rehabu, jednostka o skłonnościach autodestrukcyjnych, a takim zazwyczaj nie da się pomóc.

Gość obejrzyjcie to
Niestety, tak to funkcjonuje, była gwiazdą, na jej koncerty przychodziły tłumy. To że zmarła jest tylko i wyłącznie jej winą, nikogo innego.