Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelie Belliss

Mam 2 boksery i potrzebuje dla nich fajnej zabawki żeby mogly się siłowac

Polecane posty

Gość Nelie Belliss

Chodzi mi o taką zabawkę z grubego plecionego sznura zakończoną po dwóch stronach jakąś gumową piłka czy czymś takim albo dwa grube węzły na końcach. przeszukałam allegro i nic ciekawego nie znalazłam, są ale albo małe tzn krótkie albo zrobione dla jednego psa i się nie nadają. a może ktos poleci jakąs inna ciekawą zabawkę

Gość życie...jest nowelą
a może chciałbyś kota mojej teściowej? bo mnie denerwuje

Gość ihsdfgdhjfhfffffff
Moj bokser z każdą zabawką szybko sie rozprawia, niszczyciel jeden :) Najchetniej bawi się piłkami i gumową świnią , mam też taki jakby rekaw z plecionego sznura do przeciągania

Gość Nelie Belliss
no moje też szybko niszczą wszelkie piłeczki itp. musi byc cos mocnego najlepiej własnie gruby sznur zakończony taką mocną gumą po obu stronach ale nie ma nic takiego. czasem ciągają tak jakąs szmate ale szmata moment idzie w strzepy

Gość ijfnejfh
mojemu psu kupilam w obi dlugi kawalek zwyklego grubego sznura, ktory zwiazalam po 2 stronach i do dzis jest to jego ulubiona zabawka gdyz z innymi rozprawia sie w ciagu kilku dni:)

Gość Gość
Może daj je na szkolenie, wyładują swoją energię.

Gość Nelie Belliss
Szkolenie odpada.one mają gdzie wyładowac energie bo mam ogromny kawał podwórka i biegają gdzie chcą więc tu nie chodzi o to że mają za dużo energii. ale chciałam własnie taką zabawke bo uwielbiają się siłowac zawsze jak dorwą coś to próbują sobie wyrywac ale niszczą szybko. chyba kupie taki sznur po prostu i zrobie dwa supły, fajny pomysł