Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksa83

co zrobic, aby do mnei wrocil?

Polecane posty

Gość aleksa83

zostawil mnie, bo matka nie akceptowala naszego zwiazku. dla swietego spokoju i zeby o mnei zapomniec zwiazal sie z inna. nie trafiaja do niego zadne argumenty.

co zrobić? Hmm niech pomyślę.. trzy razy splunąć przez lewe ramie, w noc kiedy jest pełnia zawyć trzy razy do księżyca.. powinno pomóc;)

Gość looliTa
przeciez bedzie zyl z toba a nie matka... mojego bylego tez moja rodzina nie akceptowala, w szcegolnosci matka, ale ja mimo wszytsk postawilam na swoim i itak z nim bylam, a on ze mna...

Gość aleksa83
postawilas na swoim czyli co zrobilas?? ja juz nie mam czym przekonac...

Gość looliTa
no napoczatku sie przejmowalam tym ze rodzina go nie lubi, nawet ukrywalam to ze sie z nim widuje, ale potem juz mialam to gdzies i myslalam , ze to moja decyja, matka nie ma nic do gadania...

Gość looliTa
a co ona w jego obecnosci tak bardzo pokazuje ze go nie akcpetuje czy jak ze sie az tak zniechęcil?

Gość aleksa83
tak, tylko co zrobic zeby on tez tak myslal...matka uwaza ze ja bede niedobra dla niego, bo pare akcji zrobilam. przeproaszania i obietnice zmiany nie dzialaja....

Gość aleksa83
jego matka mnie nie akcpetuje

Gość looliTa
ah jego matka myslalam ze twoja.. oj no gdyby mu az tak bardzo zalezalo mysle ze jednak by sie sprzeciwil jej, przeciez nie jest dzieckiem.. moja jak juz potem widziala ze postawilam na swoim, to juz nawet starala sie to zaakceptowac ze z nim jestem, choc widzialam ze dalej jej sie to nie podoba, ale wiedziala ze juz nic nie moze zrobic, ze i tak z nim bede...

Gość aleksa83
no on wlasnie sie nie umie sprzeciwic, i juz nie ma sily na prowadzenie walk z matka wiec uznal ze tak bedzie lepiej.... jak mozna rezygnowac z prawdziwej milosci dla milostki to ja nigdy nie zrozumiem.

Gość aleksa83
no on wlasnie sie nie umie sprzeciwic, i juz nie ma sily na prowadzenie walk z matka wiec uznal ze tak bedzie lepiej.... jak mozna rezygnowac z prawdziwej milosci dla milostki to ja nigdy nie zrozumiem.

Gość looliTa
no w takim razie to juz jego wybór.. jesli naprawde Cie kocha, to przedzej czy pozniej bedzie tego załowac i wróci, jesli nie to widocznie nie zalezy mu tak bardzo..i tyle.

Gość aleksa83
niestety taka jest najgorsza prawda :(

Predatorko, na siłę starasz się dorównać stylowi Szczerego. Może dziewczyna jest po prostu młoda i niedojrzała, a postawy w.w. szkoda nawet komentować. Twojej odpowiedzi również nie sposób skomentować, bo nie jest nawet dość uszczypliwa, już nie mówiąc o celowości i procentach dowcipności. A... jeszcze niedawno Twoje wypowiedzi były przynajmniej śmieszne ..... ....splunąć? :O to już prawie zakrawa na wulgarność..... Nie mogłaś po prostu napisać, żeby laska znalazła sobie bardziej męski obiekt uczuć? :)