Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anneta wrrrr

moj chlopak w lecie pracuje u rodzicow na polu i jezdzi kombajnem ale obciach :/

Polecane posty

Gość Anneta wrrrr

no normalnie posikalam sie ze smiechu jak to uslyszalam mam 19 lat, jestem po 1 roku studiow na duzym Uniwersku (dzienne studia) od kwietnia/maja spotykam sie z chlopakiem z roku wyzej, poznanym na lektoracie z niemieckiego koles jest dosc przystojny, mily, czuly, w lozku jeszcze nie bylismy....,.. ale na wakacje pojechal pod Poznan do swoich rodzicow ktorzy maja gospodarstwo rolne i im pomaga i podobno codziennie jezdzi kombajnem, ale wiocha - nomen omen :D

Gość bdfndf
ale jestes tępa

Gość OneTwo
to sobie znajdz innego

Gość bdfndf
rolnicy [ptrafia trzepac niezla kase ;d

Gość ;////
i co w tym takiego smiesznego ? miastowa kur.wa sie znalazla.

Gość jupiiiiii
tak Ci to strasznie przeszkadza?

Gość nelka-1990
nagrody za punkty Punkty zbiera się przez klikanie w artykuły. Później wymienia się je na nagrody rzeczowe lub doladowania. Nagrod jest wiele! zapraszam do programu lojalnosciowego. Sprawdzone ! http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zapr oszenie?it=8f0780cf3c1e481dba09fa2c985f88a3 kod promocyjny : nelka-1990 przyjmujac zaproszenie 100 pkt na start

Gość wajola
Autorko. Niezły pustak musi z Ciebie być! Co ten chłopak w Tobie widzi ? Żałosna dziewczyna...

Gość Anneta wrrrr
zawadiacko podkręcam wąsa patrząc jak się plujecie :classic_cool:

Gość ;////
własnie ?:D

Gość prrrrrrrrrrr
taaaa a sama jakbys potrafila nim jezdzic to by caly swiat o tym zaraz wiedzial z nk czy fb ;/ i oczywiscie wypasiona sesja z kombajnem, widac to po twojej tępocie!

Gość Pomarańczowa Kobieta
chciałam zauważyć, że na "duże Uniwerki" przyjmują nadal osoby, które nic o życiu nie wiedzą.. gdyby nie osoby takie jak Twój chłopak (mam nadzieje, że już niedługo) to nie miałabyś co jeść... pomyśl skąd masz mleko, chleb i wszelkie produkty... do tego jak ktoś powyżej napisał, dobry kombajn to jest więcej wart niż bmw, albo nawet 2... mieszkam na wsi, chociaż moi rodzice nie mają gospodarstwa to jednak widzę i doceniam osoby pracujące na roli... nie widzę w tym nic ujmującego, tym bardziej, że technika poszła tak do przodu... tylko nie wiem, czy jest sens się produkować, bo osoby Twoich pokrojów to pewnie myślą, że towary w super markecie to od zawsze tak stoją...

Gość czasami nie da sie nie
nomen omen prowokacja, nomen omen

Puzel ..pomóż odpowiedzieć na to pytanie... bo ja raczej nie wpadnę na dobre rozwiązanie... a co tu myśleć o autorce :D

Obstawiam, że autorka zmieni podejście do chłopaka, bo już wie ile może kombajn kosztować :D teraz siedzi i kalkuluje, czy się ta znajomość opłaca... żal mi jej (bo głupota nie wybiera), żal mi jego (bo miłość jest ślepa)... idę krowy doić, a co :P

Gość bdfndf
mojego kolegi ojciec ma gospodarstwo , swoje kombajny sprowadzaj z USA, zaplacil za jeden okolo milion zl, są bogaci dzieki temu, a kolega ma se ksztalcic w szkole rolniczej aby potem dostac w spadku gospodarstwo, ma kase i wiesz jakie ma powodzenie ? fajnie ubrany, moze nnie za mądry, rozpieszczony , ale niektore takich lubia

Gość Iza Bella
kretynka