Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryyyyyyyyiceel

Chciałbym być dużym koksem z nową fajną betą.. wtedy każda suka jest moja

Polecane posty

Gość maryyyyyyyyiceel

i nie pierdolcie że tak nie jest... jak gość jest duży i dziany i ma zajebiste auto to praktycznie każda sucz jest jego... oczywiście teraz paszteciarnia sie odezwie, ze tylko glupie laski są jego.. owszem takie też, ale i zajebiste z klasą dupeczki na ktore kazdy facet sie slini i marzy po nocach rownież lecą na takich facetów a to dlatego, że w ich mniemaniu tacy goście to: -silni, a wiec sa przy nich bezpieczni - zaradni (laski tak nazywaja goscia kasiastego.. :D ) a więc cechy ktore KAZDA!!! (KAZDA KURWA JEBANA!!! WIEC NIECH MI ZARAZ JAKAS PIZDA NIE NAPISZE, ZE DLA NIEJ FACET MOZE BYC CIOTĄ BEZ KASY BO JEBNE SMIECHEM :D)... pragnie

Gość maryyyyyyyyiceel
widze, ze wszyscy sie ze mną zgadzaja :) i bardzo dobrze.. po co owijać w bawełne (wnioskuje po tym bo zazwyczaj cale stado pasztetów juz sie rzuca i ubliza autorowi jesli ten wygarnie realną prawde na ich temat)

Gość Pasterz pasztetów
zagoniłem właśnie całe stadko pasztetów do zagrody już nie powinny fikać

Gość Martaaaammm
Zgadzam się :D :D :P

Gość kamilkaaaaaaaaaaa
czysta prawda

Gość Pasterz pasztetów
przestań już wypisywać sam do siebie :D zdradzasz się stylem pisania nicków poczekajmy az jaki prawdziwy pasztet przyjdzie

Gość Pasterz pasztetów
jem kupe

Gość Pasterz pasztetów
czerstwy gryps, ale dzieciok z ciebie

Gość niech będzie i pasztet
kasa owszem musi być co coś trzeba jeść i gdzieś mieszkać ale na koksa ni chooja nie spoglądam nawet bo mi sie to kojarzy z debilizmem wrodzonym...

Gość maryyyyyyyyiceel
te pasztet.. nie pisałem tutaj z zadnego innego nicku wiec stul dziubek co do koksa- to tak tylko mi sie napisalo, generalnie chodzilo mi o faceta solidnego, duzego, dobrze zbudowanego nie koniecznie jakis kox ktory ma 50 w bicepsie

Gość madrakamilka
szkoda gadki na ciebie palancie a suka to cie wysrala

a no to widzisz,różnica kolosalna ;-) no przecież wiadomo że postawni faceci są fajniejsi niż jakieś zamożone chuchra. a czy ciebie to dziwi że kobiety potrzebują stabilizacji,którą dają przede wszystkim pieniądze?

Gość madrakamilka
i chcemy bogatych przystojnych KULTURALNYCH facetow to zle kutasie?

no i inteligentnych :-)

Gość ab roket
potwierdzam mam bmw e36 coupe i wszystkie laski wyrywam jak chce:D

eee tam kasa jest ważna ale oprócz tego facet musi mieć coś w głowie bo na fajną furę to poleci każda ale po pierwszej rozmowie to powiedzmy zostanie jakieś 50% bo nie samą kasą człowiek żyje. a powiem ci że ja na fury nie lecę bo ledwie odróżniam mercedesa od poloneza ;-) ważne żeby jeździło bo na piechtaka się nie da wszędzie dojść a autobusy przeludnione :-) no tylko jak facet będzie mi podczas podwózki ciągle gadał jaki to jest świetny bo ma lux auto to jednak skorzystam z tego zatłoczonego autobusu następnym razem.

Gość tam szkoły Tanga
do mafii musisz wstąpić

" maryyyyyyyyiceel i nie pie**olcie że tak nie jest... jak gość jest duży i dziany i ma zaj**iste auto to praktycznie każda sucz jest jego... oczywiście teraz paszteciarnia sie odezwie, ze tylko glupie laski są jego.. owszem takie też, ale i zaj**iste z klasą d**eczki na ktore kazdy facet sie slini i marzy po nocach rownież lecą na takich facetów a to dlatego, że w ich mniemaniu tacy goście to: -silni, a wiec sa przy nich bezpieczni - zaradni (laski tak nazywaja goscia kasiastego.. ) a więc cechy ktore KAZDA!!! (KAZDA K**WA J**ANA!!! WIEC NIECH MI ZARAZ JAKAS PI**A NIE NAPISZE, ZE DLA NIEJ FACET MOZE BYC CIOTĄ BEZ KASY BO J**NE SMIECHEM )... pragnie" Ale bzdury:P.Ja bym znalazł takie co by nie poleciały:P.Tak samo wiele bab co twierdzi że może każdego poderwać nie ma u mnie szans:P.Zwykle z powodu przerostu ego a zwłaszcza jeżeli na dodatek są niewiernymi despotkami:P.

Gość skorro
ludzie pilnujcie swoje suczki, nie spuszczajcie ze smyczy bo szaleniec lata po mieście i grozi gwałtem :D

Gość maryyyyyyyyiceel
jestem szefem mafii

"bo szaleniec lata po mieście i grozi gwałtem " w którym mieście to pojadę ;P a tylko grozi czy gwałci?

Gość efwbweghhf
//Tak samo wiele bab co twierdzi że może każdego poderwać nie ma u mnie szans// hahahaha

Gość tam szkoły Tanga
A takich dużych z kasą i w bmw,gdzie wy spotykacie,w jakiej branży oni pracują.Czy przypadkiem takiej wizji z filmu świadek koronny nie wzięliście.

Gość kociamorda
"tam szkoły Tanga" pojedź do Mielna, tam co 10 typ jest duży i ma zajebiste auto

Stanowczo jednak większość od suk woli kobiety, no ale to kwestia gustu i ambicji.

Gość skorro
na razie tylko grozi, bo z tego co pisze można wywnioskować że działa niewiele

Gość skorro
mellygion niektórzy lubią owce

Gość tam szkoły Tanga
Są ludzie duzi,są też tacy co mają jakąś kasę czy też fajne laski,ale gdzie wy spotykacie takich koksów z furą laską i komórą.

Gość kociamorda
/ale gdzie wy spotykacie takich koksów z furą laską i komórą./ pojedź np do Mielna... tam takich mnóstwo

Gość skorro
ja byłam ostatnio podrywana przez czlonka gangu motocyklistów. Była "fura" i skóra, komóra pewnie też, ale coś było nie tak :D