Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_n

Co czuje prostytutka podczas zbliżenia z klientem?

Polecane posty

Gość załamana_n

Miałam w sumie 2 klientów pierwszy był bardzo miły można było z nim pogadać w łóżku co prawda mi się nudziło nie czułam przyjemności ale było okej.Jednak urwał nam się kontakt.Poznałam drugiego w wieku 37 lat nie mogłam wybrzydzać bo była potrzebna mi kasa od pierwszej chwili budził we mnie odrazę myślałam że jakoś to przeżyję był strasznie nudny opowiadał o jakiś pierdołach pierwsze co sobie o nim pomyślałam to "cham i prostak" pojechaliśmy do hotelu zrobiliśmy to na sucho bo zabronił mi używać środka nawilżającego powiedział że 100 zł da mi teraz )( i dał) a drugie 100 jak pojedziemy do bankomatu zgodziłam się podczas seksu mówił obleśne rzeczy "nie za małego mam jak dla ciebie" prawie się popłakałam z bólu wszystko mnie bolało potem jak mnie odwoził powiedział że nie da mi tego drugiego 100 zł bo nie był zadowolony z naszego spotkania. Teraz bardzo źle się czuję dopiero teraz dotarło do mnie jak mogłam się oddać takiemu odrażającemu człowiekowi bardzo źle się z tym wszystkim czuję chciałabym wymazać ten moment z pamięci jak najszybciej a co Wy czułyście w czasie seksu z klientem i po???

Gość ptasiek nastroszony
szelest banknotow?

Gość załamana_n
Pytam prostytutki!! Czy nie jest wam po tym wszystkim źle??

Gość załamana_n
Szukam już 3 miesiące dla tego postanowiłam sobie w tym czasie dorobić ale teraz jest mi tak źle nie potrafię sobie poradzić z tym wszystkim sama sobie zaszkodziłam.Popełniłam błąd i nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzić a zwłaszcza z tymi okropnymi myślami

Gość Iza Bella
porazka................

Gość madrakamilka
Idz do normalnej pracy leniu to bedziesz sobie radzila z emocjami i nie bedziesz musiala nic wymazywac z pamieci:O

Gość załamana_n
nie będzie już drugiego razu bo sobie nie radzę z emocjami czekam na normalna pracę