Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzkaaa25

Chce dziecko!!!

Polecane posty

Gość Zuzkaaa25

Nie wiem co mam robić. Jesteśmy młodym małżeństwem a ja dostałam wścieku macicy. ;) Instynkt macierzyński mi się aktywował i to z wielką siłą ostatnio. Bardzo pragnę mieć dziecko, oczywiście planowaliśmy z mężem dzieci ale dopiero za kilka lat. Nasza sytuacja finansowa jest średnia na pewno nie tak dobra żeby móc sobie pozwolić w tej sytuacji na dziecko. Co robić? To samo przejdzie, czy będzie się pogarszać?

Możesz dostać moje do pobawienie przez jedną noc :) pewnie Cię instynkt opuści na jakiś czas jak sobie nie dośpisz i ponosisz przez pół nocy 9-kilowego dzidziusia :p

Gość magda z faktu
możesz to opisać na czym to polega ? ciekawe to jest bardzo chcesz dziecko i chuj ? czy jak ? porównaj to do czegoś :P

Gość Zuzkaaa25
Dokładnie tak! To jest na zasadzie chce dziecko, teraz zaraz, już! Nie ważne są żadne racjonalne argumenty. Uśmiecham się do każdego napotkanego dziecka, cieszy mnie widok matek w ciąży itd. Łapię się na tym, że zatrzymuje się przed wystawami z ubrankami dla dzieci i matek w ciąży, mnóstwo takich drobiazgów.

Pobaw sie z moja roczna corcia to szybko ci przejdzie:)))) Chociaz ja mimo zmeczenia kocham ja z calych sil:))