Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serce333

kłutnia

Polecane posty

mam problem ostatno pokłuciłam sie z chłopakiem i w złoscich powiedziałam m a wes spierdalaj no i on powiedział ze jak jeszcze raz tak powiem to mnie uderzy no i powiiedziałm a on mnie uderzył co mam o tym myskec ? żle zrobiłam? czy to moja wina?

Gość cameelllll
moglaś powiedzieć wypiertalaj i nadstawić tyłek na kopniaka

Cześć. Jeśli uwierzysz że Ty jesteś winna temu, że chłopak Cie uderzył - to całe życie ktoś Cię będzie maltretował. Jeśli jednak teraz się postawisz i bedziesz się szanować, to inni też będą Cie szanować. Wybór należe do Ciebie :) Narka !

Gość skorro
możesz także użyć słownika.

no wiesz własnie dlatego powtóżyłam to a on mnie uderzył potem zrobiłam awanture to mnie przepraszał ale ja sama niewiem czy ma to dalej jakis sens???

Makusia. To Ty decydujesz ile szans mu dasz. Ustal może sobie ile razy mu wybaczysz (raz, dwa, 3 razy) i trzymaj się tego. Niestety warto być konsekwentny. Chodzi o ustalenie sobie granic - tyle mogę wytrzymać, a to już jest nie do przyjęcia. Jak sobie jasno jakieś ustalisz i będziesz się ich trzymać w zamian dostaniesz szacunek. Ludzie lubią i szanuję ludzi z zasadami i jasno stawiający granice. Trzymaj się !

Gość powiem szczerze, że
KŁÓTNIA.