Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eweks

duchy wierzycie??kto mial stycznosc??

Polecane posty

Z wiarą w duchy jest tak jak z wiarą w boga czy ufo.Nie wiemy czy istnieje/ą naprawdę, ale nie musimy mieć dowodów potwierdzających - wiara opiera na się na naszym przekonaniu o istnieniu.

Gość pogorria
Moja niedoszła szwagierka opowiadała że kiedyś jak wracała samochodem do domu i była okropna mgła to widziała swojego zmarłego ojca na poboczu, który ją ostrzegał prze ostrym zakrętem. U mojej kumpeli jak ktoś umrze w rodzinie to zawsze paprotka spada z mebli (zawsze ta sama). Kiedy zmarł ojciec mojego kolegi to zegary w dużym pokoju i w kuchni zatrzymały się o jednej godzinie. Mam w kuchni szafkę, której drzwiczki są szklane, kiedyś w nocy ok.1 jedno z tych drzwiczek wypadło z zawiasów ( nie wiem jakim cudem) i spadło na krzesło (które ma gumową poduszkę) i jak weszłam do kuchni kiedy usłyszałam huk, te drzwiczki były jakby oparte między krzesłem i ścianą a co jest najdziwniejsze że się nie stłukły (spadły z wysokości 1 metra), na drugi dzień okazało się, że zmarł wujek mojej mamy. Ja jestem raczej sceptyczką co do takich rzeczy, ale kto wie...

Gość annnkh
Kiedy umarła moja babcia, pojechaliśmy do ciotki na stypę. Samochód postawiliśmy na podwórku. Wszyscy siedzieli w domu a ja z siostrą cioteczną wyszłyśmy na zewnątrz na fajkę, było już ciemno i nagle słyszymy coś jakby ktoś młotkiem pukał ''tyk tyk'' ''tyk tyk'', na początku to olałyśmy. Ale za chwilę znowu to samo podeszłyśmy bliżej samochodu a tu te pstryczki do zamykania drzwi w samochodzie chodzą raz w górę raz w dół. Mówię do siostry '' chyba nam babcia jakieś znaki z zaświatów daje...''. Dość wystraszone wróciłyśmy do domu, a tam się okazało, że mój ojciec bawi się pilotem do samochodu. Takie było właśnie nasze spotkanie z babcią :)

Gość gość
Witam ja ma styczność z duchami ale to ze złymi dręczą mnie 24h chcą moją dusze mam przechlapane są bardzo silne czasami już nie daje rade walczę z nimi już prawie rok są paskudni szukam pomocy wygląd maja jak wiedzmy i przeróżny to są istoty żyjące które opuszczają ciało i są jako dusza z innej galaktyki i mnie dręczą robią ze mną co chcą i dlatego szukam pomocy już naprawdę nie daje rade to jest mój nr tel. 517613941

Gość guardian

Autorko , o wiele lepiej jest poznawać świat snów bo jest nam bliższy i w nim są zapisane nasze przeznaczenie . Tam możemy spo\tkać naszych znajomych i nawet osoby z zaświatów. Dzięki ostrzeżeniom ze snów możemy uniknąć wiele nieszczęść.

Po za tym jak jesteśmy na jawie w pracy, szkole czy w domu, to w świecie snów dalej istniejemy, chodzimy do tej samej pracy, szkoły ...  itp..  Istnieje tam trochę zmieniona fizyka ale można się przyzwyczaić.