Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Wasz dzisiejszy nastrój??

Polecane posty

Regres mnie wystarczy,że byłem już zjarany i skóra ze mnie jak z węża zeszła i to u nas,a nie za granicą :) Poza tym me góralskie kości sygnalizują ,że skwar jeszcze będzie :) A jak nie to się śliwowicą upiję :D:D:D

Ja w tamtym roku w sierpniu byłem tydzien w Łebie to faktycznie grzało jak diabli ... ale generalnie to cholera klimat sie zmienił i takie upały jak były np 15-20 lat temu to niestety ale to se ne wrati !!!

regres przespałeś kilka ostatnich lat?? bo z dwa lata temu to w ogóle nie dało się wytrzymać- tak było gorąco

było ale krótko ... Kupe lat temu jak jezdziłem na kolonie i byłem na nich 3 tyg to bite 3 tyg był skwar (zero deszczu) Teraz jest tak 3 dni ciepła, tydzien pochmurny,dzien skwaru i 5 dni deszczu

"bo z dwa lata temu to w ogóle nie dało się wytrzymać- tak było gorąco" Ike, dwa lata temu jeszcze nie było trgedii, ale rok temu to 1. poczatek czerwca (najgorzej organizm znosi pierwdza fale, wiec to byl ciezki tydzien) 2. początek lipca 3. i dalej, z tego co potem pisaliście jakoś tak koniec lipca cieszyłam się ze z PL wybyłam 4. tegoroczne lato jest cool, oby wiecej takich :)

może ci się regres coś z jesienią pomyliło? bo to pierwsze od wielu lat tak dynamiczne lato bo normalnie to albo jest wręcz susza albo ulewy prowadzące do powodzi

bo normalnie to albo jest wręcz susza albo ulewy prowadzące do powodzi" czyli tak jak mówiłem anomalia panują

Regres, oczywiście, byle nie temperatura nie przekraczała 28 C, a najchętniej max 24 i lato było urozmaicane deszczowymi dniami - to mój klimatyczny ideał

jakie anomalia znowu? owszem śnieg w lipcu byłby anomalią

Regres no to Ci tyłek przysmali :D:D:D Ja co roku długi urlop biorę w czerwcu i zawsze mam świetną pogodę:)

w sumie to fakt czerwiec ostatnimi laty zawsze jest fajny ( zwłaszcza wtedy kiedy dzieci jeszcze chodzą do szkoły a myślami są już na wakacjach- wtedy jest najcieplej:D )

jakie anomalia znowu? owszem śnieg w lipcu byłby anomalią" wystarczy ze w maju sypał :) iks u mnie w firmie urlopy można brac dopiero w sierpniu:O

co zimnych dni w lecie to kupe lat temu tez bywalo czasem zimno, ja nawet pamietam jak z poczatkiem lat 90 tych zakladalam zimowy sweter w lipcu wiec nie ma reguly, nie przesadzajmy

czerwiec ostatnimi laty zawsze jest fajny " Tu się zgodzę:) W czerwcu mieliśmy zajebistą pogodę na naszym ślubie Nie było skwaru ale było 23 stp słonce i zero chmur Wymarzona :D

Regres marudzisz:D Jak się chce mieć fajny urlop ,to niezależnie od pogody taki on będzie :)

oj tam regres po prostu się starzeje i pamięta tylko dobre ( i ciepłe) chwile

młody żonkoś ,to głowa pełana pomysłów powinna być ,by wrażenie na małżonce robić :)

xyzed nie do końca tak jest ja jestem bardzo czuła na zimno i potrafi mi zepsuć humor niesamowicie mogę byc bosa i głodna ale muszę mieć ciepło jeśli mam być zadowolona

generalnie masz rację iks ale mój szef najchętniej to by mnie w lutym wysłał na urlop (taka branża)

oj tam regres po prostu się starzeje i pamięta tylko dobre ( i ciepłe) chwile" To fakt :D W końcu jestem urodzonym w latach 70 -tych ;)

ike, no kobiety już tak mają :D Regres i w lutym można fajny urlop mieć i w dodatku tani :classic_cool:

ike, no kobiety już tak mają :D Regres i w lutym można fajny urlop mieć i w dodatku tani :classic_cool:

Regres ,to ty młody śpik jesteś :D:D:D możesz mowić mi wuju :D:D:D:D