Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzidzi:)

ciąża i okres

Polecane posty

witam... wiem że pewnie było już sporo takich tematów... Ale chciałabym żeby mi odpowiedziały na to pytanie kobiety które może tak miały... przejdę do rzeczy... mam regularne cykle trwające 28 dni... w dniu planowanej miesiączki, która się spóźniała zrobiłam test i wyszły dwie kreski ale druga dużo jaśniejsza od kontrolnej... była widoczna ale słabo... miałam typowe objawy jak przed każdym okresem tzn ból brzucha i kręgosłupa... bolą mnie piersi... po 5 dniach dostałam okres taki jak zawsze... teraz jestem w trakcie... czy jest możliwe że jestem w ciąży mimo okresu i bardzo słabego wyniku testu?

Gość wczoraj widziałam
skoro druga była dużo jaśniejsza, to znaczy, że jej nie było :) Albo patrzyłaś na test później niż po 5 minutach

patrzyłam praktycznie cały czas... w ulotce pisało że wynik sprawdzić po 5 minutach i wyszedł właśnie taki i później tez była ta kreska... pisało też że odcień kreski zależy od długości trwania ciąży...

Ja w ciąży przy pierwszym teście miałam jasną kreskę, tydzień później już ciemniejszą - no ale nie miałam okresu. Koleżanka miała krwawienia do 3 miesiąca ciąży, ale testów nie robiła bo myślała, że ma normalnie okres więc nie wiem jak u niej byłoby z kreseczkami

ja planuję zrobić test jak skończy mi się krwawienie... Nie wiem co mam o tym myśeć...

teraz (drugi dzień trwania okresu) mam taki jakby śluz z krwią. wydaję mi się że wcześniej czegoś takiego nie miałam...