Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pienkna, mondra i bogata

Przywitam się raz jeszcze.

Polecane posty

no koorwa, mnie nie pamietac? moze jako Muzeumianke? przeciez w rozmowach w toku bylam wiec nie mozna mnie nie kojarzyc :classic_cool:

mondra- no chociaż ty pamiętasz, bo tak to nikt. Dosyć długo mnie nie było i nikt nawet się ze mną już nie chce kłócić... chyba wpadnę w czarną rozpacz

Prawa-tywa- oooo a jako wroga czy sprzymierzeńca? to tak różnie ze mną bywało :D

czuję się na tym forum jakby same praczki tu siedziały, jakieś proszki, viziry wchodzą... masakra jakaś. Czyż nie można sobie dać jakiegoś pięknego nicku, na przykład takiego jak ja, że imię i coś tam jeszcze. Byłoby prościej się do was zwracać

proszkowa- no ale jakby nie było jesteś człowiekiem a nie rzeczą czy tam substancją chemiczną :D

nom z ostrą, dresem, jakimiś widelcami i sorbetami... dużo ich było. I taki klan urwisów rozerwałam aż mi przykro bo teraz nie ma z kim już się tak kłócić :(

nie zatęskniłam, ale cierpię na nadmiar wolnego czasu teraz i żeby nie zgłupieć to weszłam się trochę pośmiać. Wesoło tu jak zwykle :) Mam tylko problem bo ludzi nie znam, ale będę tu jakiś czas to może sobie narobię kolejnych wrogów którzy będą na mnie kiełbasę wieszać :D