Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegnajcie00000000

Leki nasenne i skok z mostu

Polecane posty

Gość ,,,,,,,,,,,,,iiiiiiiiiiiiiiiii
I Zydowki to wiecie - po co im tyle dzieci? Zeby nie bylo, ze maz ma spieprzona inicjacje wiecie. No to 1 dziecko to juz mu nie spieprzyla inicjacji matke i wtedy na matke a jak byla rodzina to cala rodzina glod w sumie i tyle. A dziecko bylo to tam no jakos wygladala MATKA tego ojca, matka i tyle :( I koniec :(

ten ojciec wiecie na te moja matke to poszedl sie po smierci obrzezac, ze jest ZYDEM bo co mnie tak pomowili. I to taki bol jest i rana i nastepnej do dupy przez to bo tylko to pasuje. A czyj on byl? Bo wiecie - po co mam sie z nim spotykac, po co te wlosy lonowe trzeba bylo wysylac jemu bo chcial bardzo dokonac inicjacji swojej i tyle. I koniec. A inicjacja kobiet zaczela sie bo zawiscily mezczyznom u Zydow PORODU powie im Bog wszystkim i poklubie w glowy. No ale tak bylo i tyle :(

Takze wiecie jak ktorys ksiadz chce cos znaczyc u pieknych brygidek to musi sobie zrobic incjacje i tyle. I jeszcze niejednego zarznac a on zawsze mowil tak -kcham cie IZABELO - bo tak sie mialam nazywac jak swoja inicjacje dzieki tobie nikt nie zrobi mi juz nigdy nic. A co mu zrobili? Zgwalcili go w przedszkolu? Nie wiadomo - cos sie musialo stac. Ojciec mu musial cos zrobic. No wiecie ja sie nazywam po matce i tyle, a na pewno nie Izabela jakbym sie przechrzcila to Elisabeth najwyzej i tyle. I tak miala sie nazwac moja matka i nie po niej w Londynie a tak po niej. A ojciec tego mojego ojca z matka go nie mial, albo podrzut i dlatego tez sie nad nim znecal, ale to jako ksiadz juz sie mial opamietac - ja go CHROMOLE wiecie. I nie mam z nim nic wspolnego. Jestem z gwaltu i tyle. PO co nie umial sie opanowac. A tych rodowodow jego nie kupujcie to w ogole nie dziala. On ma od zwierzecia co najwyzej i tyle. On jest Hiszpanem i tyle. Matka hiszpanka - nie wiem. On nie jest Niemcem takim prawdziwym. Taki Patryk to jest z amazona. Taki debil tylko hiszpan - przez to te wlosy jakby innych wartosci nie bylo i Rzym to ta matka ruda i to tak poszedl za tym Neronem i tyle :( On musi byc podrzutkiem -taki hiszpanski menel jakis tylko to pasuje - po co mu ta Izabela :(

Gość She.e
Doadzalam Ci bo bylam w podobnej sytuacji jak autorka...jezeli chcesz ze mna pogadac to powiedz..