Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepis na ciasto

Pytanie do kobiet bedacych w zwiazkach partnerskich , malzenskich ...

Polecane posty

Gość przepis na ciasto

Jak czesto uprawiacie seks . Srednio ile razy w tygodniu ?

Gość WildBitch
przynajmiej z 5 razy w tygodniu ale bywa tez ze pary razy dziennie a czasem bywa tak ze wogole nie uprawiamy przez jakies 4 dni ale po takim odstepie to pozniej mamy jeszcze weksza jazde ;)

Gość jompla
co 2 dzien jakos ;)

Gość zamiast
Średnio co drugi dzień.

nie ma jak okreslić średniej z tego... my z mężem kochamy sie kiedy mamy na to ochote... czasem kilka razy na dzien a czasem raz na tydzien ... wszystko zalezy od ludzi ... od ich temperamentu od sytuacji jaka jest itd itd

Gość kaskadaaa
średnio co 3-4 dni

Gość Matyldka85
co 2-3 dni.

Gość przepis na ciasto
to fajnie macie . My ostatnio bardzo rzadko, przepracowanie, przemeczenie. I choc kiedys zdarzalo mi sie nie miec ochoty , to teraz mi tego troche brakuje .

Gość przepis na ciasto
jak on taki przepracowany ,ze mi go troche szkoda atakowac i nadwyrezac :-D Naprawde , czasami mysle , a dam mu spokoj , chlop na twarz pada , szkoda mi i tak czekam ..... :-0

Gość kaskadaaa
facet zawsze ma ochotę nawet jak pada na ryj:) Przyjemniej mój:)

Gość Wierutna bzdura
U nas jest rzadko.Średnio ze 3 razy w miesiącu może. Nie mamy w ogóle ochoty i nastroju na więcej.Jakoś ani mąż ani ja nie czujemy potrzeby robienia tego ciągle.W ciągu dnia tylko praca i obowiązki, a wieczorem to już tylko zmęczenie i chęć pójścia spać.

Gość majka86...09
ja niestety raz na tydzień, dla mnie seks nie istnieje :( nic mi to nie sprawia przyjemnosci,wszystko sie zmienilo po urodzeniu drugiego dziecka :( jak widze jak mąz na mnie patrzy tymi maślanymi oczami TO MI SIE NIEDOBRZE ROBI!!!!!!!!nie cierpie seksu!!!!!

Gość Wierutna bzdura
Podziwiam tych, co robią to co 2-3 dni, albo i co dzień. Ile Wy jesteście lat razem ? My już 7 i kiedyś to było codziennie,ale teraz nie mamy już potrzeby.

my z mezem zalezy nie umiem tego obliczyc bo roznie moj maz pracuje czasem 3 x dziennie czasem wcale ale mysle ze jakby rozlozyc to na miesiac to wychodzi ze codziennie

Gość Wierutna bzdura
3 razy dziennie ? To my tak mieliśmy może z raz albo 2 razy w całym naszym związku, i to tylko w pierwszych 3 miesiącach znajomości.

Gość przepis na ciasto
masz racje wczesniej zdarzylo sie ,ze on myslal tak jak ja , ale teraz to mi sie wydaje ,ze nie ma po co zaczynac. Niedlugo urlop, to moze odpocznie , nadrobimy :-) W ogole wydaje mi sie ,ze moj nie jest jakis taki ,,seksoholik,, , zazwyczaj nie potrzebuje np codziennie jak niektorzy faceci . Ja zawsze mialam wiekszy temperament od niego .

Gość przepis na ciasto
wierutna bzdura mam tak samo , wieczorem jestesmy tak zmeczeni , szczegolnie on ,ze po prostu idziemy spac . Ja moze i bym nie spala, ale widze ,ze on naprawde jest zmeczony.Chociaz i mnie sie czasami odechciewa. Po poludniu rozmawiamy o tym ,ze ..., a w nocy po prostu nam sie nie chce. majka86...09 dla mnie po porodzie , po urodzeniu drugiego dziecka tez seks nie istnial , ale juz doszlam do siebie i chyba budzi sie we mnie jakis demon seksu :-D Natomiast przy pierwszym dziecku bylo inaczej , robilismy to o wiele czesciej .

Gość Wierutna bzdura
No u nas to jest podobnie,ani ja ani on nie mamy jakiegoś wielkiego popędu. Nawet jak ja czasem wyjdę z inicjatywą, że bym chciała, to ile razy on powie,że "czy się obrażę, jak mi odmówi, bo nie ma dziś siły", albo że mu się nie chce. Tak że nie zawsze jest tak, że jak facetowi poda się seks na tacy, to skorzysta niezależnie od tego, jak bardzo jest zmęczony. Zaznaczam, że nie jestem jakimś paszkwilem, wyglądam dobrze, jestem szczupła, mam figurę i o siebie jakoś dbam. Ale ile razy też jak widzę, że on chce, to mi się znów nie chce. Tak że suma sumarum obliczyłam, że jak zrobimy to raz na 2 tygodnie , to dużo.

Gość ja podobnie
średnio 4 razy na tydzień jesteśmy ze sobą 7 rok kiedyś częściej, nawet dwa razy dziennie rano i wieczorkiem:)

Gość zdradzona z kompem
rzadko ;/ raz na tydzien-dwa. kiedys bylo codiennie lub co drugi dzien

Gość pozytywnie zakręceni to
My jesteśmy 9 lat w związku. Kochamy się co 2 dni zazwyczaj. Mój Mąż mógłby codziennie jak i nie kilka razy dziennie. Nawet jak pada na pysk ze zmęczenia to ma chęć na baraszkowanie heheh A mnie wystarczy 2razy w tygodniu :P Chyba, że mam urlop to nawet i 2 razy dziennie ;)

Gość Gosiaczkowo
średnio 2razy w tygodniu. Zazwyczaj mąż jest bardziej zmęczony i jak ja się kładę to już śpi

Gość Tak różnie to bywa
Czasami codziennie,czasami rano i wieczorem Najczęściej co drugi dzień.Zadko ale zdarza się że co 3-4 dni.Jesteśmy 4 lata po ślubie

Gość przepis na ciasto
ja jak nalicze 3 -4 razy w tygodniu to az sie dziwie czy to na pewno normalne :-0 Choc zdarzylo nam sie np 2 -3 razy w tygodniu , ale potem znowu przestoj. Ktos napisal 3-4 dziennie , hoho macie temperament :-D Moj by nie dal rady

Gość przepis na ciasto
mialo byc : jak nalicze 3-4 razy w miesiacu .....!

Gość przepis na ciasto
marzy mi sie hehe :-D