Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matyldka85

Gorzki smak w ustach!?

Polecane posty

Gość Matyldka85

Hej dziewczyny, czy mialyscie taki objaw ciazy lub nieciazy? Rano sie obudzilam i pierwszy lyk wody byl gorzki, jogurt- gorzkawy. Teraz jestem po obiedzie i kazdy kes gorzkawy. W zyciu nie mialam czegos takiego. Ktoras miala cos podobnego?

Gość niedzielnaaaaa
tak na pewno jesteś w ciąży:o popieprzyło już was kompletnie. doszukujecie się we wszystkim ciąży!!!!!!! to już choroba!!!

Gość Matyldka85
pewnie tak :P

Gość Matyldka85
Sama sobie odpowiedzialam, to pewnie od kwasu foliowego ktory biore od jakiegos czasu: Możliwe działania niepożądane Jak każdy lek, kwas foliowy może powodować działania niepożądane. Kwas foliowy rzadko wywołuje działania niepożądane, zwykle związane z przedawkowaniem. Mogą wystąpić: wysypka skórna, świąd, rumień, brak łaknienia, nudności, wymioty, biegunka, wzdęcia, gorzki smak w ustach, trudności w zasypianiu, senność, nadmierna pobudliwość nerwowa lub depresja, drgawki.

Gość gość
Ja niestety doświadczyłam tego okropnego gorzkiego smaku zarówno w 1 jak i w obecnej 2 ciąży. Powoduje niechęć do jedzenia a głód jescze potęguje mdłości i koło sie zamyka. Czekam aż przejdzie.