Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość OpuncjaFioletowa

porozmawiajmy o związkach !! (obecnych i przeszłych )

Polecane posty

Gość OpuncjaFioletowa

jestem szczesliwa narzeczoną mężczyzny którego bardzo kocham. jestesmy razem 2 lata, za rok bierzemy slub. kiedy miedzy nami jest dobrze, jestem najszczesliwsza, ale kiedy jest klotnia, jestem najbardziej nieszczesliwa i zastanawiam sie nad sensem zwiazku. 2 tygodnie temu mielismy klotnie, o bzdure, ale z jego strony padly slowa bolesne, od tamtej pory staramy sie postrzegac siebie inaczej, zmieniac, byc bardziej tolerancyjnym wobec siebie, unikac klotni... w naszym zwiazku mielismy ok 2 powazne klotnie, po ktorych zastanawialam sie czy to mezczyzna dla mnie... za jakis czas zmieniamy mieszkanie i zyjemy tylko tym. *** bylam na studiach z facetem ktory zrobil by dla mnie wszystko. niestety nie kochalam go. byl to facet z pokroju tych, na ktorego moglam liczyc o kazdej porze dnia i nocy. krzywdzilam go, odeszlam tez podle. jednak zawsze zostanie we mnie przeswiadczenie, ze byl to fajny facet z ktorym ktoras kobieta bedzie b.szczesliwa.... na obecnego tez moge liczyc, choc jeszcze nie bylo sytuacji kiedy moglam to przetestowac tak na prawde.... z ex byla taka sytuacja kiedy to musialam zmieniac lokum nagle a on przyjechal z goraczka pomagac mi bym nie byla sama bo go o to prosilam..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować