Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulinarna mama

Po co warto pojechać do Tesco

Polecane posty

Gość kulinarna mama

macie jakieś produkty, po które specjalnie jeździcie do Tesco? Jak nie specjalnie, to jak już tam jesteście, to staracie się kupić? Ciekawa jestem waszych ulubionych typów :) Może stworzymy swego rodzaju listę?

Pomidory w puszce. Cale i krojone po 1,60zł. Dosyć dobre. Takiej ceny nigdzie nie ma ale obawiam sie, ze to wszystko. Wole Carrefoury.

Gość lody manhatan pomarańczowe
1,4 litra za 9 zł ,

Gość celna uwaga
Do Tesco zaglądam dość rzadko, szczególnie ze względów geograficznych - bliżej mam do innych sklepów. Jadąc do Tesco zazwyczaj kupuje Boczek (od Kaminiarza) - jest bardzo dobry. Co do pomidorów z puszki - potwierdzam są bardzo OK. Dość dobre są również chipsy solone marki tesco: polecam szczególnie na duże imprezy.

Gość welweton
znam kaminiarza, nawet lubię, ale nie pamiętam ich akurat z Tesco. teściowa kupuje najczęściej w Intermarche i wydaję mi się, że tam właśnie można dostać ich boczek?

Gość aulene
No Kaminarz ma ma dobre produkty, mój tygrysek się w nich zajada, ale go muszę czasami stopować, żeby nie zgrubiał za bardzo :)

Gość kulinarna mama
Ostatnio kupiłam tam na promocji pieluchomajtki dla najbliższych jestem zadowolona bo mam lekkie nietrzymanie moczu i moj tata tez