Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męzatka

Tęsknie za tym

Polecane posty

Cześć. Czy myślisz że 100tny pocałunek z facetem może być tak samo ekscytujący jak ten pierwszy ? Czy myślisz ze po 2-5-10 latach z facetem będzie tak cudownie, bosko ekscytująca jak na 2 randce ? Wydaje mi się, że tak bardzo lubisz tan stan zakochania, te najwyższe poziomy uniesienia, że po jakimś czasie szukasz nowej. Teraz pytanie - czy będziesz dalej szukać miłości na 1000% która Cię zauroczy na długo czy odgrzejesz (nie znalazłem lepszego określenia) uczucie z mężem. Słyszałem o takiej obsesyjnej miłości (mnie się nie zdarzyła), ale powiem Ci że to jest jednocześnie wielka udręka ... osobiście nie jestem pewien czy chciałbym być tak mocno owładnięty taka obsesyjną miłością. Pozdrawiam

mężatka: "znów rycze jestes jeszcze mloda wszystko przed toba a u mnie juz za mną " a u mnie znów przede mną :)

Gość męzatka
Jacku nie mysle ze setny pocałunek bedzie taki jak ten pierwszy, jestem tego pewna, ze nie. I fakt faktem uwilbiam ten moment silnego uniesienia,ten moent kiedy na kogos patrzysz i kreci ci sie w glowie. Ten przyplyw błogiego szczescia mna rzadzi tesknie za takimi momentami, nie wiem jaki w tym wszytskim jest sens

Gość męzatka
empatyczny do kwadratu wiem ze to smieszne ale prawdziwe. wszyscy do okoła w moim wieku mieli kogos, mieli dzieci. Samo wszyłoz tym wszytskim, samo sie potoczyło ale nie sadziłąm ze bede tesknic za takimi chwilami jak wyzej opsałam. Myslałam ze skoro pojaiwł sie intynkt macierzynski przeszla mi ta dzeciniada

Gość męzatka
NIe wiem co mam robic....

Gość męzatka
rozwódkaaa dlaczego sie rozwiodłas?

Gość Alex Alex
Mezataka a ile lat jestes chajtnieta?

Gość męzatka
2 lata dopiero i z kazdym chlopakiem jakim byłam to własnie 2 lata i koniec z jednym tylko wytrzymałam cztery lata bo był szalony i nieprzewidywalny

męzatka mąż niegrzeczny był, ale to inna historia niz u ciebie, ja uwielbiam te uniesienia jak ty, ale bardziej pragnę stabilizacji i zaufania.

Gość męzatka
empatyczny do kwadratu co mam mu powiedziec, wiesz tesknie za tym jak mnie pociagales zajebiscie i za tymi emocjami przy naszym pocałunku. Co on zmieni ?

Gość męzatka
Czasami mam wrazenie ze porpostu lubiłam zdobywac facetów, lubiłam trudnych facetów...

mężatka, nie chciałabym cię krytykowac, ale poszukaj emocji w innych czynnościach i sferach życia. Mi się wydaje, że masz strasznie nudne zycie i tak oczekujesz, że sens istnieniu nada facet i seks. Żaden tego nie udźwignie. A praca? A dzieci? A może jakies hobby? Ty jestes jaka od adrenaliny uzalezniona, a to nie jest dobre.

Gość bandycka ucieczka
wlasnie sie rozstalam z facetem wiec tak jestem wolna i niestety mam ten sam problem co ty. szybko sie nudze mam zajebistych facetow ktorych kocham nad zycie. niby. ale szybko mi sie nudza. co mnie przeraza.

Gość męzatka
Lubiłam gdy facet był niedostępny. Im trudniejszy tym wieksza chcec zdobycia go. A jak go juz rozkochałam w sobie to moment pierwszego pocałunku był niesamowity.

Gość bandycka ucieczka
zeby bylo smieszniej to standardowo po 2 latach. dluzej nie bylam z zadnym.

Gość męzatka
rozwódkaaa to fakt chyba jestem uzalezniona od adrenaliny....

Gość męzatka
bandycka ucieczka dokładnie u mnie tak to wyglada to chyba jakies przeklenstwo

Gość bandycka ucieczka
mam to samo. krece sie krece az wykrece. zaden mi sie jeszcze nie oparl. kazdy wypatrzony byl moj. ale zaen nie umial mnie zatrzymac na dluzej. dlatego jestem sama. taka moja decyzja. zle mi z tym ale po co ranic?

Gość bandycka ucieczka
przezylam to w sobote. ale postawilam sprawe jasno juz dawno zadnego zakochiwania sie. mimo to chlopak nie wytrzymal w ta sobote... a w niedziele? kac moralny jak stad do chin...

Gość bandycka ucieczka
i to tylko po pocalunku bo wiem ze nie powinnam bo nic z tego nie bedzie. ale nie moglam go odepchnac to bylo silniejsze. to jest chyba uzaleznienie jak ktos tu powiedzial wyzej. wspolczuje i sobie i tobie. mam 25 lat a Ty? ja modle sie aby mi to przeszlo

Gość męzatka
maz tez nie jest aniołek, wiec mozna by powiedziec ze jestesmy siebie warci no ale dziecko jest i zyc jakos trzeba

Gość męzatka
bandycka ucieczka opowiedz ta swoja obecna historie z tym zzdobytym w ta sobote :)

Gość męzatka
empatyczny do kwadratu nie klocimy sie nie robimy awantur, a lepiej jest dla dziecka jesli oboje rodzicow je wychowuje

Może jesteś uzależniona od zdobywania nowych facetów ?