Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __majuuunia__

bycie metalem ;]

Polecane posty

Gość __majuuunia__

hej ostatnio mój dobry znajomy chyba bardzo chce zwrócić na siebie uwagę i zaczął ubierać się na czarno i pokazywać jakim to on nie jest zbuntowanym metalem. oczywiście obowiązkowe jest rzucanie nazwami zespołów których nikt nie zna. wszystko fajnie ale szukanie w necie chętnych na czarną mszę mnie nieco zaniepokoiło. mam się martwić?

Gość AVE SZMANTAN
sie nie martw

Gość __majuuunia__
mam 13 lat

Gość RaczkaWWA
Bez przesady. Tak jak pisałaś to taki sposób na jakieś dowartościowanie i kompleksy. Ktoś kto wpada w subkulturę jest generalnie słaby psychicznie. To wszystko. Żeby coś sobie zrobić trzeba mieć prawdziwy powód a nie dla szpanu

Gość annnkh
Prawdziwi sataniści to ateiści i hedoniści a nie pseudo-mroczni wandale, którzy bawią się w czarne msze i niszczenie nagrobków. Szatan jest tylko symbolem a nie bogiem, sataniści nie wierzą ani w boga ani w szatana. Zapytaj się go czy wie kim był Lavey

Gość niedobrze_mi
A kiedy ta czarna msza? Mam trochę czasu teraz to bym skoczyła.

Gość 54y54y7544
jak można do chuja być satanistą będąc jednocześnie ateistą? bez boga nie ma szatana, droga aniu :O

Gość annnkh
jak napisałam wyżej już, szatan jest tylko symbolem ich filozofii a nie ich bogiem

Gość a to metalem się
zostaje żeby zwrócić na siebie uwage?? Ps. Ja zespołów disko też nie znam - na może rihanne czy jak to się pisze

Gość Fajooowa_Gosia
Ludzie niestety dla lansu robią coraz gorsze rzeczy. Widziałam film o polskich gotach produkcji HBO i w sumie mnie to strasznie zszokowało. Wątpię żeby fascynacja samobójstwami była normalna. Teraz chyba jakoś w wakacje znowu to puszczą, bo puszczają wszystkie dokumenty w ramach tego ich festiwalu. http://www.hbo.pl/festiwaldokumentowhbo

Gość słowatwepoją
annkh ma racje...