Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Olga

Kupilam sos do spagetti w biedronce Aspino i jest straszny! Kwasny taki :(

Polecane posty

juz nigdy wiecej go nie kupie. mama zawsze kupowala z pudliszki w auchan ale teraz musielismy sie tym 'zadowolic' :(

Gość ochy i achy
ja kiedyś wymiotowałam po tym sosie, a nie był przeterminowany

😠 😡 A tak sie nie moglam doczekac az zjem :( i taki kwasny, czulam ze nie bedzie taki jak ten z pudliszki, nie dosc ze biedronka to i jeszcze jakis aspino:O no ale taki kwas,,,az nie mam juz ochoty

Bys widziała jak wyglądają pomidory, z których robi sie taki sos, to bys tego do ustnie wziela. Wiem co mówie...... ps. Pudliszek juz nie ma, przejeło ich Heinze.

ojciec zawsze grymasil gdy kupowalam ten drozszy, za 5 zl chyba..mowil zebym sama robila, ale ja nie w9iem jak:( a ten z pierdonki to za 3 iles kupilam:( wiec jak sie robi sos? :D

powaznie nie ma? nie wiem w takim razie, ale zawsze kupowalismy z tych dobrych znanych firm te sosy:)

Gość tuio
aspiro jest dobre ja zawsze jem ten slodko-kwasny pychotka z ryzem i kurczaczkiem:)

Eh...no widzisz:( Pamietasz jak sie chwalilam, ze zaraz bede go jesc, prawda?:( Ale ze mnie pała😭 Ale i tak zamierzam sie wszystkim chwalic:P

Ale dobrze ze i tak pozostale skladniki z biedronki do spagetti sa zawsze dobre; czerwona fasolka, makaron i cebulka:D I oczywiscie miesko, ale to chyba nny sklep:P

Gość ja dzis zalozylam na dietach
ja ten sos kupuje od kilku lat, wszystkie smaki i zawsze są pyszne. Moze trafilas zly egzemplarz? jak dla mnie sa podobne do lowicza tylko kosystencja rzadsza, a smak nawet lepszy

Gość ferfrrrfeerre
tak trudno kupic pomidory z puszki,albo swieze, dodac bazylii i miec sos? :/

Gość klient biedry
najgorszy sos jaki kolwiek jadlem w zyciu smierdzi jak cholera , w pierwszy dzien myslalem ze to moje mieso ktore moja dziewczyna polala sosem bylo popsute , ale nastepnego dnia sam przygotowalem i stwierdzam ze moj posilek zostal popsuty przez ten sos smierdzi jak by byl popsuty albo cos , a waznosc ma jeszcze dluga...

Gość lauraa273232
A daj spokoj, te wszystkie gotowe sosy to straszny syf, sama chemia i tuczace :O Kiedys to jadlam,ale teraz sie sama sobie dziwie jak moglam jesc takie swinstwo. Nie wpominajac o tym, ze wcale nie jest to smaczne, lepiej zrobic wlasny sos

Gość lauraa273232
W ogole wszelkie gotowe sosy czy proszku czy w sloiku z winiary, knora, pudliszek itd. omijam z daleka bo to strasznie niezdrowe. A ile ma kalorii to juz w ogole. no i nie jest tez to wcale takie tanie. Wlasny sos wyjdzie o wiele taniej no i przede wszystkim zdrowiej