Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia115

jejQ, jestem w ciąży !!! :|

Polecane posty

Gość Zosiaminia
gosiu srosiu ja tam przynajmniej zawsze miałam dobry kontakt z rodzicami i nic przed nimi nie musiałam ukrywać i bac sie do czegoś przyznać,najlepsi rodzice pod słońcem a 19 lat to nie jest się juz dzieckiem jakby nie było

tak sobie zmarnowac mlodosc, a za pare lat facet kochanke sobie znajdzie oczywiscie bezdzietna :) zalosne jestes :o 🖐️

Martwa idz gnij w swojej trumnie zyciowy nieudaczniku z mroooooczna duszaaa, a nie ty nie masz duszy salo złooooooooooo

Gość gosiu srosiu
asiuniu, ciekawi mnie twoj temat :) lubie takie historie :) poza tym nie chodzę teraz do pracy bo z racji tego, że jestem w ciąży siedzę sobie na zwolnieniu lekarskim, dostaje dobre pieniadze i czekam na mojego synka :) a kafe czytam z nudów i uwierz mi niektóre tematy rozbawiają mnie do łez, ze caly brzuch mi się trzesie... a na takie puste pały jak ty to mam .... no :) poczytac moge, popisać moge ... :)

Gość Zosiaminia
Martva to ,że Twój facet znalazł sobie kochankę to nie znaczy ,że każdy może być taką świnią

Gość cosmogirl
o jest brzydka marva a'la Jolie :D hahaha

Gość ale z was
o jej 19-latka będzie miała dziecko żałosne no nie?? a was matka spod ogona wysrała, wcale w ciąży nie była ? można powiedziec że wasze matki są żałosne i zmarnowały sobie zycie oj kobity kobity, jedna drugą by zatłukła po co tyle jadu

Gość .MojaHistoria23.
gosiu srosiu --- jesli Twoje dziecko bedzie tak samo zgorzkniale i przesmiewne jak Ty to wspolczuje.

Gość Zosiaminia
nie no dzieci zostawcie w spokoju one niczemu nie winne

Gość .MojaHistoria23.
asiuniu mysl teraz o dziecku. Musisz powiadomic chlopaka, pojsc do lekarza. Wrednymi komentarzami sie nie przejmuj. Ludzie zawsze beda gadali...

Moj narzyczony pracuje w firmie u mojego taty i zarabia jakies 2 tysiace czasem 2,5 wiec nie jest az tak zle...

Gość gosiu srosiu
zosiu tu nie chodzi o zgorzkniałość i przesmiewczość tu chodzi o inne wartości i priorytety. bo gdzie wyczuwasz zgorzkniałosc? przesmiewczosc? to, ze w tym temacie nie jestem tolerancyjna? no nie jetsem, nie bylabym zadowolona a wrecz załamana jakby syn przyszedł w wieku 19 lat i powiedział, że zostanie ojcem uznałabym to za swoją porazke. no, nie wyobrazam sobie. gdzie studia, podroże, dobra praca????????? no ale tak jak napisalam wyzej kazdy ma inne wartosci i priorytety. to, że dla 15 czy 18 latki seks jest chclebem powszednim loozzz ale nie w moim swiecie... :P

nie przejmuje sie tylko zlosci mnie to ze sa ludzie takiego pokroju :) niby inteligetni aa tak naprawde pusci jak dmuchane balony :) heh... moja kolezanka tez jest w ciazy ii na zwolnieniu pracuje w rossmanie Ty tez gosiu ??:)

asiunia115 poradzisz sobie nic się nie bój, wszystko będzie dobrze, jedyne co cię ominie to imprezy, grilki itd ale będzie dobrze, to cud Boży zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa jak zobaczysz maluszka, masz partnera rodzice was wesprą nie bój się będzie dobrze, tak jak mówiłam wcześniej jedynie młodość sobie skróciłaś bo już od 19 lat będziesz musiała 24 na dobę myśleć o kimś w 100 procentach i być za tą osobę odpowiedzialna pozdrawiam :)

Gość .MojaHistoria23.
asiuniu ja mam gorsza sytuacje, wierz mi. Poradzicie sobie.

Gość ale z was
misssyyy bo 2 tys to źle nie jest ale dobrze tez nie autorko chyba źle trafiłaś wybierz inne forum, polecam e-mama tam ci nikt nie bedzie truł

Gość gosiu srosiu
a przepraszam to było do mojahistoria. i dokładnie zgadzam sie z zoska nie ma co mieszac dzieci do tego, nie masz argumentow to sie nie wypowiadaj.

imprezy?? to i tak nie dla mnie :) aa dziecko nie choroba nie przeszkadza pojsc gdzies i sie pobawic z dzieckiem tez mozna :) tak sadze...

2 tysiące to wcale nie jest tak źle. Ja w ostatniej pracy zarabiałam maksymalnie 800zl... Co do autorki, na Twoim miejscu chyba sama bym usunęła. Wiem, większość mnie potępi itp. Mam tyle samo lat co Ty. Całe życie przede mną. I chyba nie otrzymałabym wsparcia od rodziców. ALe może tobie pomogą?

Gość .MojaHistoria23.
asiunia przyszla tutaj po porade jak ma powiedziec o tej nowinie najblizszym a wy ja krytykujecie... Ona chyba wie co zrobila, wie ze mlodosc jej sie skroci itd. Nie ma potrzeby jeszcze wiecej ja dolowac.

Gość elizabetttttttt
gratuluje ciazy :) Wszystkie zmartwienia mina jak utulisz swoje dziecko :) I nie martw sie wypowiedziami zakompleksionych dziewuszek badz starych panien bezdzietnych :)

bardzo dziekuje zyczliwym dziewczynom za pomoc :) te puste pozostawie bez komentarza :) zycze milego dnia :) gosiu srosiu zdrowia zycze dla Twojego synka..

no pewnie że tak ale wiesz chodzi mi o takie rzeczy jak inni sobie pieką ziemniaczki w ognisku a tu trzeba z maluszkiem o 20 się zwijać do spania kąpania itd, chodzi mi o nocne przebywanie na świerzym powietrzu itd, ale wszystko się ułoży pozdrowionka :)

Gość gosiu srosiu
asiu, jestem na zwolnieniu = nie pracuję rozumiesz czy za trudne? co mnie obchodzi co robi twoja koleżanka na zwolnieniu? może sobie pracować nawet na 2 etatach jak ma taką potrzebę portfela.