Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia115

jejQ, jestem w ciąży !!! :|

Polecane posty

no bo mam:) a to,ze akurat teraz jestem na kafe i wyrazam swoja opinie na załozony tema tego nie neguje;););)

Gość nudnomitak
no a ze jestes ladna to trzeba ci przyznac;) wiecej usmiechu i zyczliwosci dla ludzi a bedziesz jeszcze ladniejsza

byłam, ginekolog nie jest w stanie mi jeszcze nic konkretnie powiedziec, ale przepisał mi luteine i kazał kupić kwas foliowy... plamienia mowi ze moga towarzyszyc zagnierzdzeniu zarodka czy jakos tak :) ale powiedzial ze nie ma co sie martwic na zapas :)

Gość Angelowa nie chce mi sie logow
Super! pisz na bierzaco co u ciebie;)

Gość ojeju_czarodzieju
a missyyy jak zwykle wszedzie swoje 3 grosze musi dolozyc, bo by chyba nie przezyla. zawsze musi zwrocic na siebie uwage. Dziewczyno, czy ty swojego zycia nie masz?!?! kur*a co za zal.

Gość śląsk
co do wielu nie na co dyskutować. Niektórzy mając 30 wiosen na karku nie dorównują intelektualnie 15 latkowi. Autorko ja cię rozumie. Pamiętam pierwsze parę dni mojej ciąży. Po prostu istny haosu w głowie. W końcu dziecko to nie roślinka, to duża odpowiedzialność. Obawy takie jak finanse czy bezpieczenstwo to chyba normalne u przyszłych mam. Reakcji rodzicow a w szczególności taty też się bałam choć byłam starszą od ciebie. Ciągle żyłam w przekonaniu ze tata uważa mnie za mała dziewczynkę i moja ciaza będzie dla niego szokiem. Teraz moja córka na 2 lata jest moim oczkiem w głowie a dziadków owinela sobie wokół palca. co do imprezowania to nie każdy na ambicje chlac cała noc. Z doświadczenia wiem ze dziecko przy grilu nie przeszkadza. UTrzymaj sie i uważaj na siebie. AA twoje obawy mina gdy tylko urodzisz