Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia115

jejQ, jestem w ciąży !!! :|

Polecane posty

wszystko przede mna ... jak mi cos nie bedzie wychodzilo to bede pluła sobie w brode JAAA !!! a nie wy :)

Gość .MojaHistoria23.
gosiu srosiu zawsze jestes taka sfrustrowana? Hormonki Ci działaja:-) Ale to normalne w ciąży.

Asia zanim powiesz rodzicom i narzeczonemu koniecznie idź do lekarza! Znajdz dzis nawet jakis prywatny gabinet , podzwon moze maja miejsce. Koniecznie sie zbadaj szczegolnie ze bylo plamienie!

Gość gosiu srosiu
dokładnie tak, ty sobie bedziesz pluła w brode. i bardzo ladne zakonczenie tej historii. zdrowia również życzę Twojemu maleństwu .

ciesze sie razem z toba ze jestes taka wyuczona i zamozna :) ale wiesz ?! pieniadze szczescia nie daja :) pozdrawiam Cie goraco i jeszcze raz zycze zdrowia :)

Gość tekanen
pewnie nie mogla zajsc w ciaze przez x lat stad zazdrosc ja zjada , ze ktos mlody moze miec dzidziusia bez wszelkich staran ;) GRATULUJE ROWNIEZ

barbie a co ty masz takie parcie na te grille? :D Bez tego juz czlowiek nie moze normalnie funkcjonować? :D

Gość gosiu srosiu
moja historia, ty znasz w ogóle znacenie nie których słów?? bo już poraz kolejny używasz "nie zgodnie z przeznaczeniem" :):P sfrustrowana , napewno nie. a, ze hormony buzują to napewno ale jaki z tego wniosek ???? hm?

pojde do lekarza bo ono jest teraz najwazniejsze :) jak zdobede sie na odwage to wykrzycze na osiedlu ze bede mama :) i jestem z tego dumna ...

nie ma sensu sie juz sprzeczac, i tak kazda z nas bedzie trwała przy swoich racjach do konca :)) poprawil mi sie humor i chyba nikt i nic mi go nie zepsuje :)) lece bo musze załatwic kilka spraw :) temat uwazam za zamkiety :*

Gość gosiu srosiu
Boszeeeeeeee jakie niektóre dziewczyny są ograniczone. Tak, jak ktoś nie chciał dziecka w wieku nastu lat, nie zaliczył wpadki, szybkiego slubu etc. To napewno jest: starą, sfrustrowaną, zgorzkniałą, brzydką, starą panną, której nikt nie chciał i nie chce, o dziecko stara/ł się latami... Ja PIERDOLE co za ciemnogród... Tak sobie tłumaczcie wasze wpadki, zycie na kocia łapę, no ewnetualnie żenią się z wami już w dwupaku i idzie panna młoda z brzuchem do slubuuuu. Bosko. Gratuluję Wam dziewczyny!!!!!!!!

Asia jak bedzie wszystko ok wpadnij na forum w jakis watek oczekujacych czy cuś ;) Ciekawa jestem jak Ci sie wszystko ułoży :) Pozdrawiam i zdrowia życzę

gosiu srosiu niesamowity poziom jednak pokazujesz swoimi wypowiedziami :) Ty się lepiej tak nie nakręcaj wkońcu na L4 jesteś, zdrowe chociaż dziecka szanuj :)

Gość moj punkt widzeenia
dokladnie najpierw daja dupska a potem placz lamenty i siedzenie w MOPSie mamy XXI kurwa wiek ludzie!!!!!!!

Gość do gosiu srosiu
juz nie te czasy ze po slubie sie dziewictwo traci i dzieci plodzi. Teraz ludzie sie wspieraja a nie znecaja bo przed slubem wpadke sie zaliczylo:) najwazniejsze sa dzieci czy powstaly tak czy tak. Ja szczerze gratuluje autorce topiku . Znam mase mlodych mam, ktore sa lepszymi matkami od niejednej planujacej potomstwa w pozniejszym wieku

Gość anka8889
hej, ja mialam podobna sytuacje w maju matura a we wrzesniu okazalo sie ze jestem w ciazy, wiadomo facet starszy ale tzn nie bardzo chcial byc ojcem, przyjal wiadomosc spokojnie. Rodzice tez w miare ok , teraz jestesmy 4 lata po slubie mamy syna 3 letniego i jest naprawde dobrze, ja teraz szukam pracy , maz pracuje, a nasz syn to oczko w glowie dziadkow :)

oj dziewczyny robi sie coraz ciekawiej :)) napisze na tym forum :)) co i tak :) aa wy juz sie nie kluccie nie ma sensu... wazne w jakim wieku ma sie dziecko wazne ze w kazdym wieku bedzie tak samo kochane :0

Gość do gosiu srosiu
tak najlepiej zrobic sobie dziecko po 30stce i siedziec w pieluchach kiedy inni maja juz dzieci odchowane i dalej zycie przed soba :)

e nie przesadzajcie fajne lata mogą być zawsze, nie tylko w okolicach 20stki chciałabymm mieć tą dzisiejsza mądrość w wieku autorki gratulacje autorko!!!

no żebys wiedziała,ze lepiej po 30 wtedy jest sie juz w innej fazie zarówno psychicznej jak i fizycznej i uwierz m i wole wtedy zmieniac pieluchy niz teraz kiedy jest mój najlepszy czas ale Wy oczywiscie bedziecie sobie wmawiać,bo co innego wam zostało:)

kazdy jest madry na swoj spokob , ja nie bede nikogo potepiac. jak powiedziala gosia srosia kazdy ma inne priorytety :)

Gość do gosiu srosiu
wybacz ale dla mnie najlepsze lata zycia to sa te kiedy mam swoje dziecko przy sobie. A ty tego nie zrozumiesz dopoki nie urodzisz i nie poznasz co to instynkt macierzyński. Skoro nie masz dzieci i ich nie planujesz to sie nie wypowiadaj na temat tego kiedy sa najlepsze lata na nie

Gość do gosiu srosiu
dobra lece ja bo nic tu po mnie . 3maj sie asiula i powodzenia zycze

ale dlaczego mam się nie wypowiadac? rozbawiłas mnie;) jezeli Twoim priorytetem jest nianczenie dziecka to ok moim jet bezsteresowe poijanie drinka z palemką na plazy,bez potrzeby opieki nad kimkolwiek... sorry,ale la mnie kobiety,które cieszą sie z tak wczesnego macierzynstwa to osoby,które miały bardzo nudne zycie

Gość nudnomitak
do tej wyzej idz sie spij drinami lepiej a skoro cie macierzynstwo nie kreci to po jakiego grzyba tu wchodzisz ????????????? za pewne to ty masz nudne zycie skoro jestes tak rozrywkowa i masz tak cudne zycie to po co marnujesz czas na kafe wsrod matek i ciezarnych ??????